Сироп за Реване

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за сироп за реване в Готвач.бг.
Реване със захарен сироп и пирински чайРеване със захарен сироп и пирински чайНарежете вече готовото реване на кубчета, и ги потопете в сиропа. При сервиране полейте реването с още сироп и гарнирайте с ментова захар....
Как се прави захарен сироп за сладкишиКак се прави захарен сироп за сладкишиСиропът се приготвя, като се смесват захар и вода в съотношение две части захар, три части вода....
Реване с портокалов сиропРеване с портокалов сиропОставете портокаловото реване за няколко часа сиропът да се абсорбира и сервирайте....
Реване с млечен сиропРеване с млечен сиропПрез това време се приготвя сиропът. В купа се слага прясно мляко, захар и кремът и се разбъркват до разтопяване....
Класическо реване със сиропКласическо реване със сиропРеването се сиропира след това с предварително направения захарен сироп от захарта, водата и ванилията....
Как се прави захарен сироп - ръководство за начинаещиКак се прави захарен сироп - ръководство за начинаещиСъдържанието на захар в сиропа обикновено е от 40% до 80 %....
Вместо захар - сироп от агавеВместо захар - сироп от агавеСиропът от агаве е нова алтернатива на захарта след тръстиковата захар, кленовия сироп и стевията....
Сладки със захарен сиропСладки със захарен сиропПрез това време се вари сиропа за 15-20 мин. Готовите сладки се сиропират със студен сироп....
Захарен сироп за баклаваЗахарен сироп за баклаваСмесете захарта с водата, добавете прясно изстискан лимонов сок. Постепенно загрейте сместа на котлона, като бъркате непрекъснато....
Сварен хинап в захарен сиропСварен хинап в захарен сироп
1
Това е.... много, много вкусен хинап в захарен сироп!...
Сиропирана баница със захарен сиропСиропирана баница със захарен сиропЗалейте с горещ захарен сироп и оставете поне 3-4 часа на стайна температура, за да поеме заливката....
Кленов сиропКленов сиропСредно от 40 л кленов сок се получава около 1 л кленов сироп или мека кленова захар....

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: