Сироп от Малини по Студен Начин

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно сироп от малини по студен начин в Готвач.бг.
Сироп от малини по студен начинСироп от малини по студен начинРазбъркайте сиропа от малини, докато захарта се разтопи напълно. Налейте сиропа в бутилки и ги затворете много добре....
Сироп от малиниСироп от малиниРазсипете сиропа от малини в добре подсушени бутилки и ги затворете. Съхранявайте го на тъмно и хладно място....
Студен сладкиш с малиниСтуден сладкиш с малиниОт малините си отделяме 10-15 плода за украса....
Малинов сиропМалинов сиропСварете захарта с водата и добавете почистените малини. Оставете да заври, дръпнете от котлона и оставете да престои 1-2 часа....
Натурален сироп от малиниНатурален сироп от малиниПочистваме малините от дръжки и измиваме в гевгир под течаща студена вода....
Студен малинов пуншСтуден малинов пуншВъв формички за лед поставяме малините и замразяваме. В подходящ съд изсипваме малиновия сок и шампанското....
Как да си приготвим мармалад, компот и сироп от малиниКак да си приготвим мармалад, компот и сироп от малиниСиропът от малини не изисква топлинна обработка. Студеното приготвяне запазва естествения аромат на малините....
Сироп от касис по студен начинСироп от касис по студен начинСлед това разлейте сиропа от касис в бутилки, затворете ги и ги стерилизирайте за 5 минути....
Сироп от ягоди - по студен начинСироп от ягоди - по студен начинНа другия ден оберете грижливо пяната и налейте сиропа в добре изсушени бутилки. Приберете ги на студено....
Кленов сиропКленов сиропКленов сироп клас С притежава по-малко витамини и минерали от А сиропа, защото сиропът А клас се извлича пръв, а след него се извлича и сиропът предназначен...
Ароматен сироп от ягоди и малиниАроматен сироп от ягоди и малиниСиропът може да се консумира веднага или да се изсипе в сухи бурканчета или шишета с широко гърло....
МалиниМалиниПролетната реколта излиза в края на Юли и в края на Август и продължава докато не стане студено....

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: