Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
в рецепти
в статии
във форума
в магазина
1
Вход
gotvach.bg
»
Избрани Колекции
»
Скумрия Веяна
Скумрия Веяна
Разгледай всички
74
избрани предложения за
скумрия веяна
в Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Веяна скумрия
Осолена Риба
Аника Войт
Може да използвате за
веяна
скумрия
както прясна, така и предварително размразена риба. Да ви е сладко!...
Царевска веяна скумрия
Sevdalina Irikova
Сервираме Царевската
веяна
скумрия
на трахули, гарнирана с лимон, червен кромид лук или праз, обезкостена на салати с подправки - според вкуса ни....
Веяна скумрия с пикантен доматен сос
Sevdalina Irikova
За целта е необходимо да си набавим прясна или охладена
скумрия
....
Палачинки с пащърнак и веяна скумрия
Владка Панайотова
Зеленчуците се настъргват, леко се посоляват и оставят се да се отцедят. Разбива се яйцето, добавя се брашното, отцедените зеленчуци, бакпулвер. Размесва...
Веяна скумрия с лук и лимон
Кристина Черникова
Почистете, обезкостете и филетирайтe рибата, като обелите и кожата. Нарежете филетата напречно, на много тънки парчета. Наредете филенцата в кръгла...
Крем супа от грах с веяна скумрия
Храна за Душата
Изчистете и филетирайте
скумрията
. Нарежете я на малки парчета....
Веяна Пъстърва
Стоянка Русенова
Изчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън. Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба. Поставяме...
Бърза скумрия
1
Efrosia
Образува се кашичка с която се намазват добре почистените и охладени
скумрии
. Престояват така около 15 мин....
Скумрия плакия
Vannq88
Измиваме и почистваме рибата. Аз ползвах от магазин готова почистена. Осоляваме я и на всяка и слагаме по едно листче дафинов лист и черен пипер...
Пържена скумрия
3
Ваня Георгиева
Скумрията
изчистваме добре от вътрешностите и премахваме главата. Измиваме и нарязваме на шайби....
Подлучена скумрия
Мария Гулекова
На дъното на тавичка слагаме обелените и нарязани на колелца домати. Върху тях слагаме ситно нарязания чесън и поръсваме с черен пипер. Отгоре...
Печена скумрия
Valentina Psaltirova
Скумрията
се изчиства, махат ѝ се главите, измива се, разделя се наполовина и се осолява....
‹ Назад
1 от 7
Напред ›
Сподели във Facebook
Рейтинг
4.7
Общо
3 гласували
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0
Дай твоята оценка:
Свързани резултати
‹
›
Приготвяне на Веян Паламуд
Скумрия Закуска
Скумрия Пресносолка
Сушена Скумрия
Маринована Скумрия
Панирана Скумрия
Скумрия Плакия
Пушена Скумрия
Осоляване на Скумрия
Скумрия или Пъстърва
Какво ново
‹
›
Пчелна пита - за какво се консумира?
Листа от папая - как да ги използваме
Кога се пие чай от копър?
Всичко за провансалската кухня
Тефлонови съдове - за и против
Топено Сирене - какво трябва да знаем
От другите сайтове
Скумрия Маринована
Рибена Чорба Скумрия
Скумрия в Буркани
Скумрия на Фурна
Скумрия на Скара
Рибена Чорба от Скумрия
Солена Скумрия на Шайби
Салата с Маринована Скумрия
Бърза Маринована Риба Скумрия
Вкусна Скумрия на Фурна