Скумрия Пресносолка

Разгледай всички 12 авторски предложения относно скумрия пресносолка в Готвач.бг.
Осолена скумрия
Осолена скумрия
7
Почистената и измита скумрия се подсушава и се натрива със захарта и солта равномерно отвън и отвътре. В коремчето поставяме копър. Увиваме...
Пресносолка
Пресносолка
1
едно топене в солта. Така осолената риба поставяш в тавичка за 48 часа в хладилника. На 12 час се обръща да лежи на другата страна защото отгоре...
Скумрия плакия
Скумрия плакия
Измиваме и почистваме рибата. Аз ползвах от магазин готова почистена. Осоляваме я и на всяка и слагаме по едно листче дафинов лист и черен...
Подлучена скумрия
Подлучена скумрия
На дъното на тавичка слагаме обелените и нарязани на колелца домати. Върху тях слагаме ситно нарязания чесън и поръсваме с черен пипер...
Пържена скумрия
Пържена скумрия
3
Скумрията изчистваме добре от вътрешностите и премахваме главата. Измиваме и нарязваме на шайби. Посоляваме и оставяме да си поеме солта...
Пушена скумрия
Пушена скумрия
, пълни с морска сол и оставете да престои така за 5-6 дена (или повече) в хладилник. След това скумрията се почиства леко от солта и се опушва в ...
Скумрия-плакия
Скумрия-плакия
Сипете в тавичката за печене доматите, нарязания на филийки лук, моркови на колелца и граха. Овкусете със солта, черния пипер, ригана и...
Скумрия яхния
Скумрия яхния
Нарежете лука на филийки, объркайте го с черен пипер и го подредете в тава. Върху него разпределете нарязаната на порции скумрия. Залейте с...
Пълнена скумрия
Пълнена скумрия
1
Морковите, лукът и целината се почистват и нарязват на ситно. Запържват се в сгорещеното олио, след което се прибавят ситно нарязаните домати...
Скумрия Ропотамо
Скумрия Ропотамо
Нарязваме краставичките и праза. Грахът и нарязаните предходни зеленчуци се смесват с доматения сос. Добавяме и олиото, сместа от оцет и...
Печена скумрия
Печена скумрия
Скумрията се изчиства, махат ѝ се главите, измива се, разделя се наполовина и се осолява. След като престои 1 час, за да поеме солта, се...
Скумрия закуска
Скумрия закуска
5
Рибата се измива добре и се държи 20 часа в силна саламура. След това я слагаме на скара, за да се отцеди - за около 5-6 часа. Нарязваме на...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: