Сладкарски Тайни

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно сладкарски тайни в Готвач.бг.
Сладкарски тайни
2
За да не мажете с масло или олио тигана при пърженето на всяка палачинка, добавете в тестото за палачинки малко олио – една супена лъжица на...
Сладкарско руло
Загрейте фурната на 220 градуса и застелете голяма правоъгълна тава с хартия за печене. Разделете жълтъците от белтъците и разбийте белтъците с...
Сладкарски яйчен крем
14
сладкарският крем заври, трябва да е готов. Използвайте за различни сладкарски изделия - за пълнеж на понички, за торти и т.н....
Италиански сладкарски Меренг
Работи се само миксер. В купата на миксера се изсипват белтъците. Оставят се близо до котлона. В тенджерка се изсипва водата и се прибавя...
Сладкарски бои и оцветители
2
сладкарски бои, които радват окото с наситените си ярки цветове. Въпреки че са безвредни за здравето, някои от готовите сладкарски бои и ...
Сладкиш със сладкарска сметана
на две. Съединете частите с обилно количество разбита сладкарска сметана и ако ви остане от нея, намажете и отгоре сладкиша. Поднесете го след ...
Какво е сладкарска сметана?
Сметаната представлява хранителен продукт, който се получава от мляко. Много често се срещат и сметани, които са на растителна основа...
Сладурски хлебчета
Млякото, маслото, захарта, лимоновата есенция и маята се разбъркват хубаво, постепенно се прибавя брашното и щипка сол. Омесва се меко тесто...
Основен сладкарски крем Патисери (Patisserie)
сладкарски крем, подходящ за пълнежи на торти, еклери, сладкиши, които изискват да имат подходящ крем. Може да се поднесе и самостоятелно, като се ...
Шарени яйца със сладкарска боя
Преди да свариме яйцата, трябва да са със стайна температура, от вечерта ги оставяме в стаята на нормална температура. Измиваме ги хубаво и ги...
Как се съхранява сладкарска сметана?
Употребата на сладкарска сметана е широко застъпена в кулинарията. Благодарение на нея дори и начинаещите домакини мога да направят бърза...
Краве масло от сладкарска сметана
Отворете сметаната и я излейте в купата на миксера. Включете на висока степен и я разбийте, като не спирате да бъркате. Изчакайте да се разбие, а...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: