Сладкарски Тайни

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно сладкарски тайни в Готвач.бг.
Сладкарски тайни
Сладкарски тайни
2
За да не мажете с масло или олио тигана при пърженето на всяка палачинка, добавете в тестото за палачинки малко олио – една супена лъжица на...
Сладкарско руло
Сладкарско руло
Загрейте фурната на 220 градуса и застелете голяма правоъгълна тава с хартия за печене. Разделете жълтъците от белтъците и разбийте белтъците с...
Сладкарски яйчен крем
Сладкарски яйчен крем
14
сладкарският крем заври, трябва да е готов. Използвайте за различни сладкарски изделия - за пълнеж на понички, за торти и т.н....
Сладкарски бои и оцветители
Сладкарски бои и оцветители
2
сладкарски бои, които радват окото с наситените си ярки цветове. Въпреки че са безвредни за здравето, някои от готовите сладкарски бои и ...
Италиански сладкарски Меренг
Италиански сладкарски Меренг
Работи се само миксер. В купата на миксера се изсипват белтъците. Оставят се близо до котлона. В тенджерка се изсипва водата и се прибавя...
Какво е сладкарска сметана?
Какво е сладкарска сметана?
Сметаната представлява хранителен продукт, който се получава от мляко. Много често се срещат и сметани, които са на растителна основа...
Сладкиш със сладкарска сметана
Сладкиш със сладкарска сметана
на две. Съединете частите с обилно количество разбита сладкарска сметана и ако ви остане от нея, намажете и отгоре сладкиша. Поднесете го след ...
Сладурски хлебчета
Сладурски хлебчета
Млякото, маслото, захарта, лимоновата есенция и маята се разбъркват хубаво, постепенно се прибавя брашното и щипка сол. Омесва се меко тесто...
Краве масло от сладкарска сметана
Краве масло от сладкарска сметана
Отворете сметаната и я излейте в купата на миксера. Включете на висока степен и я разбийте, като не спирате да бъркате. Изчакайте да се разбие, а...
Шарени яйца със сладкарска боя
Шарени яйца със сладкарска боя
Преди да свариме яйцата, трябва да са със стайна температура, от вечерта ги оставяме в стаята на нормална температура. Измиваме ги хубаво и ги...
Как се съхранява сладкарска сметана?
Как се съхранява сладкарска сметана?
Употребата на сладкарска сметана е широко застъпена в кулинарията. Благодарение на нея дори и начинаещите домакини мога да направят бърза...
Основен сладкарски крем Патисери (Patisserie)
Основен сладкарски крем Патисери (Patisserie)
сладкарски крем, подходящ за пълнежи на торти, еклери, сладкиши, които изискват да имат подходящ крем. Може да се поднесе и самостоятелно, като се ...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: