Сладкарски Целувки

Разгледай всички 74 подбрани съвети за сладкарски целувки в Готвач.бг.
Сладкарско рулоСладкарско рулоЗагрейте фурната на 220 градуса и застелете голяма правоъгълна тава с хартия за печене. Разделете жълтъците от белтъците и разбийте белтъците с щипка...
Италиански сладкарски МеренгИталиански сладкарски МеренгРаботи се само миксер. В купата на миксера се изсипват белтъците. Оставят се близо до котлона. В тенджерка се изсипва водата и се прибавя захарта...
Сладкарски яйчен кремСладкарски яйчен кремМалко, след като сладкарският крем заври, трябва да е готов. Използвайте за различни сладкарски изделия - за пълнеж на понички, за торти и т.н....
ЦелувкиЦелувкиГотовите целувки трябва да са с мека сърцевина. Извадете ги и ги махнете от тавата, едва след като изстинат....
Сладурски хлебчетаСладурски хлебчетаМлякото, маслото, захарта, лимоновата есенция и маята се разбъркват хубаво, постепенно се прибавя брашното и щипка сол. Омесва се меко тесто,...
Основен сладкарски крем Патисери (Patisserie)Основен сладкарски крем Патисери (Patisserie)Крем Патисери е основен сладкарски крем, подходящ за пълнежи на торти, еклери, сладкиши, които изискват да имат подходящ крем....
Какаови целувкиКакаови целувкиЦелувките се пекат на 100 градуса за 60 минути....
Домашни целувкиДомашни целувкиЦелувките се сервират охладени....
Сандвич целувкиСандвич целувкиНе чакаме целувките да си сменят цвета, а просто да са напълно сухи....
Коледни целувкиКоледни целувкиПодредете зелените целувки върху поднос и ги поръсете с кокосови стърготини, а белите поръсете с пудра захар, имитиращо сняг....
Класически целувкиКласически целувкиЗахарта се сипва постепенно към белтъка, разбива се на сняг. Прибавят се ванилията и оцета, продължаваш да разбиваш. Сместа трябва да стане много...
Медени целувкиМедени целувкиРазбийте много добре маслото с брашното. Прибавете содата и загретия мед, канелата, захарта, смлените орехи и яйцето. Разбъркайте всичко много добре...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: