Сладкиши за Великден

Разгледай всички 74 авторски предложения за сладкиши за великден в Готвач.бг.
Лесни Сладкиши за ВеликденЛесни Сладкиши за ВеликденНа Великден задължително присъства на трапезата козунак, но не бива да се ограничавате само с него. Вижте няколко лесни и бързи сладкиши, които...
Сладкиши МелиндресСладкиши МелиндресЖълтъците се разбиват, добавя се захарта и се разбива до бяло. Кората на лимона се настъргва и се добавя към жълтъците. Разбърква се добре и се...
Празнични английски сладкишиПразнични английски сладкишиПразниците са свързани неминуемо с трескава подготовка, най-вече в кухнята. Един от задължителните елементи на празниците са сладкишите. А корифеи...
Английски коледни сладкишиАнглийски коледни сладкишиКоледните сладкиши в Англия се радват на голяма почит. Така например английският коледен пудинг води своето начало от 14-ти век. Първоначално той...
Датски коледни сладкишиДатски коледни сладкишиТипични представители на германските народи, жителите на Дания вярват в елфите и по-специално в един – палавият елф Нисе. Той обикновено им помага...
Вкусни италиански сладкишиВкусни италиански сладкишиЕдин от най-известните и лесни за приготвяне италиански сладкиши е кремът панакота. Необходими са ви настърганата кора от един портокал, три четвърти...
Неустоими виенски сладкишиНеустоими виенски сладкишиЕдна от най-красивите столици на Стария континент - Виена, е известна с много неща. Едно от нещата, които допълват аристократичния ѝ облик, са...
Фъстъчен крокан за сладкишиФъстъчен крокан за сладкишиХартия за печене се слага върху тава с дупки, за да изсъхне равномерно и да се се овлажни. Налазва се много добре с Гхи, ако се използва масло, трябва...
Лимоново масло за сладкишиЛимоново масло за сладкиши
Лимоновата кора се настъргва на ситно, като се внимава да не се засяга бялата част. Изстисква се сокът на лимоните. В тиган се смесват настърганата...
Основен крем за сладкишиОсновен крем за сладкишиЖълтъците, които сте отделили, разбийте с двата вида захар. На тънки струйки вложете брашното, като същевременно бъркате енергично. По същия начин...
Карамелен сладкиши с ябълкиКарамелен сладкиши с ябълкиРазбиваме яйцата със захарта, докато сместа побелее и се сгъсти. Прибавяме прясното мляко, счукания сухар, обелените и настъргани ябълки и разтопеното...
Маслен крем за сладкишиМаслен крем за сладкишиРазбиваме пудрата захар с маслото на гладък крем. Добавяме настъргана кора от лимон. Прибавяме ванилията и есенцията. По желание може да използвате...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 2
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: