Сладкиши и Торти с Бишкоти

Открий всички 99 кулинарни идеи относно сладкиши и торти с бишкоти в Готвач.бг.
БишкотиБишкотиИзвадете бишкотите и докато са още горещи, поръсете повторно с пудра захар....
Сладкиш с бишкотиСладкиш с бишкотиВ дълбок съд се нареждат ред бишкоти, натрошени на 3-4 парчета, и се заливат с едната половина горещ крем....
Торта от бишкотиТорта от бишкотиБишкотите потопих в Нескафе и ги подредих на дъното и отстрани на формичката. Крема слагах, като редувах 1 лъжица кафяв, 1 лъжица бял....
Торта с бишкотиТорта с бишкотиБишкотите се потапят в прясно мляко, в което сме сложили ром или коняк - 1 с. л., след което подреждаме в 1 ред в тортена чиния....
Бърз сладкиш с бишкотиБърз сладкиш с бишкоти
Пак се редят бишкоти, сладко и крем, и така, докато свършат бишкотите. Завършва се с крем....
Вкусен сладкиш с бишкотиВкусен сладкиш с бишкотиРед бишкоти, потопени в кафе, сметана, ред бишкоти в компот, сметана. Така редувате докато свършат, накрая завършвате със сметана....
Капучино бишкотиКапучино бишкотиНякои бишкоти са с масло, но тази има основно сухи съставки....
Ретро бишкотиРетро бишкотиШприцоват се върху хартия продълговати или кръгли бишкоти. Пекат се в умерена фурна до порозовяване. Отгоре се поръсват с пудра захар....
Ароматни бишкотиАроматни бишкотиЗагрейте фурната на 160 градуса. Разбийте маслото със захарта. Пресейте брашното със солта, бакпулвера и кориандъра в купа. Прибавете лимоновата...
Специални бишкотиСпециални бишкотиРазбийте маслото с миксер около 30 секунди. Прибавете захарта, бакпулвера, хлебната сода и солта, разбийте добре. Добавете яйцата, ванилията и...
Розмаринови бишкотиРозмаринови бишкотиРазбийте маслото или маргарина с миксер около 30 секунди. Прибавете захарта, бакпулвера, розмарина, лимоновата кора и солта. Добавете яйцата,...
Кайсиеви бишкотиКайсиеви бишкотиРазбийте мазнината и прибавете захарта и бакпулвера. Добавете яйцата, лимоновата кора и бадемовата есенция. Примесете с миксера брашно, колкото...

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 1
4 5
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: