Сладко от Грис

Разгледай всички 74 кулинарни идеи за сладко от грис в Готвач.бг.
Сладки изкушения с грисСладки изкушения с грисСладкишът с грис и мак също ще стане едно от любимите сладки изкушения на семейството ви....
ГрисГрисОсобено приятна кашата става с добавка на краве масло, малко ядки, сушени плодове, сладка, мармалади и дори бисквитки....
Вкусни десерти с грисВкусни десерти с грисПреди сервиране може да се гарнира със сметана, сладко или плодов сос. Вкусен и лек е ябълковият сладкиш с грис....
Хапвайте грис за повече селенХапвайте грис за повече селенЕдна много важна, но често пренебрегвана съставка в храната ни е селенът. Недостигът му в организма води до редица неприятни симптоми, сред които...
Дебелее ли се от грис?Дебелее ли се от грис?В повечето случаи грис се произвежда от пшеница или царевица. С по-голяма популярност обаче може да се похвали пшениченият грис. Той може да бъде...
Как се готви царевичен грисКак се готви царевичен грисПоднасят се със солена или сладка плънка, като всяка катма се полива с малко разтопено масло и след това се слага солената плънка – настъргани сварени...
За ползите от царевичен грисЗа ползите от царевичен грисЦаревичният продукт се получава чрез смилане на царевица до постигане на прахообразна текстура под формата на брашно или грис. Можем да го срещнем...
Грис с плодово сладкоГрис с плодово сладкоИзстиналият десерт се гарнира със сладкото, поръсва се с бадеми и канела. Може да се поднесе, обърнат в чинийки....
Грис с вишнево сладкоГрис с вишнево сладкоРазредете сладкото със затопленото прясно мляко. Добавете захарта и сипете гриса....
Сладкиш с грисСладкиш с грисИзстиналия сладкиш полейте със сироп, сва­рен от 2 ч. ч. вода и 300 гр захар. Поръсете със счукани ядки или пудра захар....
Сладки топчета с грисСладки топчета с грисПърво приготвяме сиропа, като слагаме 3 водни чаши вода да заври. След това добавяме захарта и слагаме в хладилник да изстине. После разбиваме...
Сладки кюфтета от грисСладки кюфтета от грисГрисът се пуска на тънка струя във вряща вода, като непрекъснато бъркаме, след което се прибавя и маслото. Варим, докато е готово, да стане на гъста...

Рейтинг

4
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: