Сминдух за Шарена сол

Открий всички 74 подбрани съвети за сминдух за шарена сол в Готвач.бг.
Гомасио - японската шарена солГомасио - японската шарена солВ Япония този аналог на нашата трапезна шарена сол е толкова известен, колкото и миксът от чубрица, сол и други билки в България....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
Като в някои части на северна България правят шарената сол само от чубрица, червен пипер и сминдух....
Шарена солШарена солШарената сол може да се приготви и без съставка сол, ако ще се използва върху сирена и други по-солени ястия....
СминдухСминдухЧубрицата и сминдухът в шарената сол имат способността да пробуждат сетивата....
Панагюрска шарена солПанагюрска шарена солКазваше, че това придава плътност и аромат на шарената сол. Ако искате шарената сол да е пикантна, добавете и смлени изсушени люти чушлета....
Фокача с шарена солФокача с шарена солОтгоре се намазва с зехтин и поръсваме с шарена сол. Печем в загрята фурна 180 градуса около 20 минути до хрупкава коричка....
Пърленки с шарена солПърленки с шарена солМажете питките с мазнина и поръсете с шарена сол. Изпечете пърленките в силна фурна. Поднасят се топли....
Питка с шарена сол (Бачковска шарена чубрица)Питка с шарена сол (Бачковска шарена чубрица)В началото активираме маята в 100 мл хладка вода, захар и брашно. Разбиваме яйцата с киселото мляко, останалата вода и олиото. Замесваме средно...
Шарената сол - вкусната традиция на БългарияШарената сол - вкусната традиция на Българияшарената сол, но той е и мирисът на България....
Лучени банички с шарена солЛучени банички с шарена солЛучените банички с шарена сол са много вкусни. Рецептата е много лесна, а резултатът отличен :)...
Ароматен хляб с шарена солАроматен хляб с шарена солКогато втаса тестото се разточва на кора с дебелина 1 см, маже се с масло и се поръсва с шарена сол....
Шарена сол в домашни условияШарена сол в домашни условияГотовата шарена сол съхранявайте в бурканче на хладно място, далече от слънчева светлина....

Рейтинг

3.3
Общо 9 гласували
5 3
4 1
3 1
2 4
1 0
Дай твоята оценка: