Соленки от Пълнозърнесто Брашно

Прегледай всички 74 избрани предложения относно соленки от пълнозърнесто брашно в Готвач.бг.
Соленки с пълнозърнесто брашно и сусамСоленки с пълнозърнесто брашно и сусамПостепенно ръсваме пълнозърнесто брашно, като продължаваме разбъркването, и замесваме еластично и нелепнещо тесто....
Пълнозърнести солени бисквитиПълнозърнести солени бисквитиНай-бързите и лесни пълнозърнести солени бисквити в 5 стъпки: 1....
Солен кекс с пълнозърнесто брашноСолен кекс с пълнозърнесто брашноРазбъркайте отново и добавете постепенно двата вида брашно....
Овесени соленки с двузърнест лимец и пълнозърнесто брашноОвесени соленки с двузърнест лимец и пълнозърнесто брашноСмесете двата вида брашно. Добавете овесените ядки и сусама....
Соленки с оризово брашноСоленки с оризово брашноСоленките с оризово брашно са готови....
СоленкиСоленкиПродуктите се омесват на тесто. Тестото се разточва и се реже на тънки лентички. Всяка лентичка се навива на спирала и се пекат в умерена...
Соленки с брашно от лимецСоленки с брашно от лимецДобавяме брашното и замесваме тесто. Оставяме за 30 минути да втаса. След това разточваме на тънко и с нож режем на ленти....
Здравословни соленки без бяло брашноЗдравословни соленки без бяло брашноПечем соленките в предварително загрята фурна на 175 градуса с вентилатор до леко порозовяване....
Солени мъфини без брашноСолени мъфини без брашноВземете тава за мъфини. Намажете я със зехтин или олио, а ако имате силиконови формички още по-добре, защото с тях не залепва и без мазнина. Нарежете...
Солени палачинки без брашноСолени палачинки без брашноОт получената смес изпичате не много големи солени палачинки на предварително загрят тиган....
Пълнозърнести соленки с пармезан и босилекПълнозърнести соленки с пармезан и босилекПълнозърнестите соленки с пармезан и босилек са готови....
Солени пълнозърнести бисквити със спанакСолени пълнозърнести бисквити със спанакСипваме постепенно пълнозърнестото брашно и замесваме тесто....

Рейтинг

4.1
Общо 9 гласували
5 2
4 6
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: