Соленки с Ким и Крема Сирене

Открий всички 12 подбрани съвети за соленки с ким и крема сирене в Готвач.бг.
Соленки със сирене, кашкавал и кимСоленки със сирене, кашкавал и кимМекото масло се смесва с настърганите кашкавал и сирене, яйцето и белтъка....
Ароматни соленки с кимАроматни соленки с кимЗамесете тесто от изброените продукти, разточете тестото на кора, намажете с разбит жълтък, поръсете с ким и нарежете на фигурки. Подредете в намаслена...
Вкусни соленки с кимВкусни соленки с кимИзпечете вкусните соленки с ким до приятен загар....
Домашни соленки с кимДомашни соленки с кимВ нея се изсипва с лъжица настърганото сирене, разбъркано с яйцата. Върху всяка формичка се слагат по няколко зърна ким....
Украински соленки с кимУкраински соленки с кимБрашното се пресява, добавя се маслото и се реже, докато не стане на трохи. Маята се разтваря в смес от захарта и малко мляко, добавя се солта....
Балкански соленки с кимБалкански соленки с кимВ намазана с масло или олио тавичка, нареждаме соленките и ги печем в умерена фурна....
Апетитни соленки с ким, сирене и копърАпетитни соленки с ким, сирене и копърВсяка соленка намазваме с разбит жълтък и поръсваме с ким. Печем без да изчакваме да втасат в нагрята фурна на 170-180 градуса до златисто....
Соленки с крема сиренеСоленки с крема сиренеКрема сиренето и маргаринът се се разбиват в подходящ съд и се смесват с едно яйце....
Соленки със сирене КремаСоленки със сирене КремаСмесват се омекналото масло и сирене. След като се размесят добре, се прибавя брашно, колкото да се получи меко тесто....
Соленки със сусам и кимСоленки със сусам и кимРазмесете с ръка и прибавете сиренето/изварата, маслото, жълтъка, чесъна на прах и кърито....
Соленки с ким от бутертестоСоленки с ким от бутертестоНареждаме соленките в намаслена тавичка и ги печем в умерено нагрята фурна до порозовяване....
Дребни соленки с крема сиренеДребни соленки с крема сиренеРазбивате омекналия маргарин/масло с предварително натрошеното крема сирене....

Рейтинг

4.3
Общо 8 гласували
5 4
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: