Солен Кекс с Грис

Прегледай всички 11 избрани предложения за солен кекс с грис в Готвач.бг.
Солен Кекс със Сирене и Грис
Солен Кекс със Сирене и Грис
форма за кекс и пъхнете във фурната загрята предварително на 180 градуса. Изпечете за около 25-30 минути или до суха клечка. 4. Щом извадите от...
Кекс с царевичен грис
Кекс с царевичен грис
Слагаме в дълбока купа 12 с.л. царевичен грис (почти с връх). Използвах румънски царевичен грис, малко се различава от този, който съм ...
Цветен кекс с грис
Цветен кекс с грис
Яйцата се разбиват с миксер със захарта, добавяме киселото мляко с разбита в него сода, гриса и брашното. Разбърква се добре. Оставя се за...
Соленки от грис
Соленки от грис
Яйцето се разбива с вилица. Маргаринът се разтопява и се смесва с гриса, солта и подправките. Разбърква се добре и след това се добавя ...
Кекс баклава с грис
Кекс баклава с грис
Разбиваме яйцата със захарта на пяна. Добавяме олиото, брашното, бакпулвера, ванилията, гриса и смлените орехи. Бъркаме до еднородна смес...
Шоколадов кекс с грис
Шоколадов кекс с грис
2
печене. Пече се 50 минути на 180 градуса. Готовият кекс се охлажда на решетка и се залива с глазура. Тя се приготвя, като пудрата захар...
Гръцки кекс с грис
Гръцки кекс с грис
6
Разбийте до побеляване 1 ч.ч. счупени яйца със захарта. Бийте продължително, докато се образувал по-светъл крем. Добавете гриса и рома и...
Шоколадов кекс с царевичен грис
Шоколадов кекс с царевичен грис
, какаото и шоколада (начупен на малки парченца) и накрая - царевичния грис и фино брашно, както и пълнозърнесто брашно. Изсипваме сместа в ...
Кекс с грис и заливка
Кекс с грис и заливка
Разбиваме яйцата, захарта и ванилията. Добавяме брашното и гриса. Бъркаме до еднородна смес и след това добавяме и олиото, млякото, бакплувера и...
Бабин златист кекс с грис
Бабин златист кекс с грис
. Постепенно добавяме и царевичното брашно или грис. Прибавяме солта и олиото. Разбиваме хубаво. В друг съд натрошаваме сиренето и го ...
Кекс с ябълки и грис
Кекс с ябълки и грис
1
Разбийте яйцата със захарта до побеляване. Добавете последователно при непрекъснато разбъркване гриса, олиото, прясното мляко, канелата...

Рейтинг

3.5
Общо 8 гласували
5 1
4 5
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка: