Солен Паламуд

Открий всички 13 избрани предложения за солен паламуд в Готвач.бг.
Сандвичи със солен паламуд
Филиите хляб се нарязват на малки хапки. Маслото се разбива с нарязания на ситно копър и се подправя с черен пипер и сока на лимона. Рибата...
Осолен паламуд
Паламудите се изчистват добре, като се разрязват до опашката. Изваждат се хрилете и се измиват. Киснат се в слабо солен разтвор - на 1л вода се...
Маринован паламуд
1
Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината...
Паниран паламуд
2
Почистете паламуда, нарежете го на котлети и го овкусете със сол и черен пипер. Загрейте олио в тиган. Овалвайте всяко парче паламуд ...
Паламуд консерва
1
Изчистваме рибата, измиваме и режем на трахули. Приготвяме саламура от едрата сол, пускаме вътре яйце, яйцето трябва да се показва колкото пет...
Маринован Черноморски паламуд
изчистваме старателно паламуда от солта. Редим го в голям буркан и го заливаме със зехтин, така че да се покрие плътно цялата риба. ...
Маринован паламуд на шайби
Паламудът се изчиства и се посипва хубаво със солта. Оставя се така за 24 часа да се осоли. На следващия ден солта се маха от рибата, ...
Чорба от паламуд
Сезона на паламуда е в късната есен. Ако не разполагате с прясна риба, набавете замразена такава. Рибата се почиства от хрилете и...
Маринован паламуд с лук
дафиновия лист, черния пипер и сол на вкус. Оставяте сместа да се свари 25-30 минути и прибавяте нарязаната на парчета риба. Слагате магданоза и...
Пържен паламуд в сос
Срежете рибата откъм корема, премахнете вътрешностите и главата и я измийте на течаща вода. Подсушете месото и го нарежете на парчета...
Паламуд по градинарски
паламуд, полят с лимонов сок, а отстрани наредете от зеленчуците. Гарнирайте с резенчета лимон....
Пълнен паламуд по руски
пълнения паламуд по руски с гарнитура от картофи или салата. По този начин могат да се приготвят и всички други големи риби....

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: