Солен Паламуд

Открий всички 17 избрани предложения за солен паламуд в Готвач.бг.
Сандвичи със солен паламуд
Сандвичи със солен паламуд
Филиите хляб се нарязват на малки хапки. Маслото се разбива с нарязания на ситно копър и се подправя с черен пипер и сока на лимона. Рибата...
Осолен паламуд
Осолен паламуд
Паламудите се изчистват добре, като се разрязват до опашката. Изваждат се хрилете и се измиват. Киснат се в слабо солен разтвор - на 1л вода се...
Маринован паламуд
Маринован паламуд
1
Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината...
Паниран паламуд
Паниран паламуд
2
Почистете паламуда, нарежете го на котлети и го овкусете със сол и черен пипер. Загрейте олио в тиган. Овалвайте всяко парче паламуд ...
Паламуд консерва
Паламуд консерва
1
Изчистваме рибата, измиваме и режем на трахули. Приготвяме саламура от едрата сол, пускаме вътре яйце, яйцето трябва да се показва колкото пет...
Маринован паламуд със сос
Маринован паламуд със сос
паламуд се подреждат, добавят се 1-2 зърна бахар, 3-4 зърна черен пипер и 2-3 дафинови листа и доматеният сок. Така се оставя за 4-5 дни и тогава ...
Паламуд по гръцки
Паламуд по гръцки
паламуда, чийто сезон е късната, хладна есен. Измиваме паламуда със студена вода. Рибата се почиства от хриле, коремни вътрешности и перки. ...
Панирани трахули от паламуд
Панирани трахули от паламуд
рибата и я подсушаваме отново от отделилата се от солта течност. В пасатор-купа поставяме брашното, бирата, жълтъците, набухвателя и малко ...
Паламуд на сач
Паламуд на сач
Почистете добре рибата, отстранете и главата. Нарежете я на шайби с дебелина 1.5 см. или 1 пръст. Поръсете всяко едно парче с морска сол и черен...
Паламуд с лимонов сок
Паламуд с лимонов сок
Първо, рибата паламуд се почиства добре. Нарязва се на парчета, после се поръсва със сол и се маринова с лимонов сок. Оставя се да ...
Маринован паламуд със зеленчуци
Маринован паламуд със зеленчуци
приготвения паламуд има трайност 20-25 на студено при условие, че се съхранява в маринатата. По тази рецепта можем да си приготвим и скумрия...
Плакия от паламуд
Плакия от паламуд
1
бульон, дафинови листа и черен пипер на вкус. Прехвърлете всичко в дълбока тава и добавете почистения паламуд. направете леки прорези по...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: