Сос Бешамел за Заливка на Мусака

Открий всички 9 избрани предложения относно сос бешамел за заливка на мусака в Готвач.бг.
Спаначена мусака със сос Бешамел
вода. Когато спанакът намали обема си, добавете бучка масло и свалете съда от котлона. Прехвърлете ястието в тава за печене. Залейте със соса ...
Гръцка мусака със сос бешамел
2
запържват от двете страни до златисто. 5. Приготвя се сос бешамел, като 2 супени лъжици брашно се запържват в 50 грама масло. Добавя се...
Бешамелов сос за мусака
от котлона. При непрекъснато бъркане се добавят едно по едно яйцата, но след като сосът се е поохладил. Залейте с бешамеловия сос ...
Мусака със сос бешамел, яйца и кашкавал
на 200 градуса около 40 минути или докато омекнат зеленчуците. Направете заливката, като запържите брашното в маслото. Налейте млякото и...
Мусака с кайма, чушки и сос Бешамел
3
Запържете лука, моркова и ориза. Прибавете каймата, подправките и след няколко минути налейте малко вода. След като оризът поомекне, изсипете...
Мусака със сос Бешамел и кашкавалена коричка
поръсете с черен пипер на вкус. Залейте мусаката с Бешамела равномерно и поръсете върху него настъргания кашкавал. Запечете до златисто на ...
Мусака с патладжани и сос Бешамел
останалия доматен сос с кайма, а отгоре се залива със сос Бешамел и останалото настъргано сирене. Пече се на 180 градуса за ...
Сос Бешамел
1
Стопете маслото и свалете съда от огъня. Сложете брашното, сол на вкус, настърганото индийско орехче и ги разбъркайте. След това на умерен...
Зеленчукова мусака с бешамел
от огъня. Разбийте трите яйца с вилица и ги прибавете при непрекъснато бъркане към млечния сос. Извадете мусаката от фурната и залейте с...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: