Гръцка мусака със сос бешамел

Гръцка мусака със сос бешамел

2

запържват от двете страни до златисто. 5. Приготвя се сос бешамел, като 2 супени лъжици брашно се запържват в 50 грама масло. Добавя се...

1

Сос Бешамел за Заливка на Мусака

Открий всички 31 избрани предложения относно сос бешамел за заливка на мусака в Готвач.бг.
Бешамелов сос за мусака

Бешамелов сос за мусака

от котлона. При непрекъснато бъркане се добавят едно по едно яйцата, но след като сосът се е поохладил. Залейте с бешамеловия сос мусаката и сложете да се запече....

Мусака със сос бешамел, яйца и кашкавал

Мусака със сос бешамел, яйца и кашкавал

на 200 градуса около 40 минути или докато омекнат зеленчуците. Направете заливката, като запържите брашното в маслото. Налейте млякото и...

Мусака с кайма, чушки и сос Бешамел

Мусака с кайма, чушки и сос Бешамел

3

Запържете лука, моркова и ориза. Прибавете каймата, подправките и след няколко минути налейте малко вода. След като оризът поомекне, изсипете...

Мусака със сос Бешамел и кашкавалена коричка

Мусака със сос Бешамел и кашкавалена коричка

поръсете с черен пипер на вкус. Залейте мусаката с Бешамела равномерно и поръсете върху него настъргания кашкавал. Запечете до златисто на горен реотан на фурната. Сочна и много вкусна мусака!...

Мусака с патладжани и сос Бешамел

Мусака с патладжани и сос Бешамел

останалия доматен сос с кайма, а отгоре се залива със сос Бешамел и останалото настъргано сирене. Пече се на 180 градуса за около 35-40 мин. до...

Сос Бешамел

Сос Бешамел

1

Стопете маслото и свалете съда от огъня. Сложете брашното, сол на вкус, настърганото индийско орехче и ги разбъркайте. След това на умерен...

Зеленчукова мусака с бешамел

Зеленчукова мусака с бешамел

от огъня. Разбийте трите яйца с вилица и ги прибавете при непрекъснато бъркане към млечния сос. Извадете мусаката от фурната и залейте с...

Мусака със заливка

Мусака със заливка

се разбиват, добавя се млякото и брашното и се разбърква. 10-15 минути преди да е готова мусаката се залива със сместа и се дозапича. Сервира се с няколко лъжички кисело мляко....

Мусака с кашкавалена заливка

Мусака с кашкавалена заливка

заливката от яйцето и киселото мляко. Разбъркваме добре и изсипваме върху мусаката 10 минути преди да е напълно готова. Върху заливката настъргваме кашкавал и оставяме да се запече....

Мусака с апетитна заливка

Мусака с апетитна заливка

. Пече се докато изври водата и се запече до златисто. Накрая правим заливката за мусаката. Разбъркваме киселото мляко с яйцата, след което...

Вкусна мусака без заливка

Вкусна мусака без заливка

и сол на вкус. Наливаме 1 и 1/ 2 чаени чаши вода и варим мусаката до готовност. При необходимост доливаме вода по време на готвене....

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: