Сос Бешамел за Заливка на Мусака

Открий всички 12 избрани предложения относно сос бешамел за заливка на мусака в Готвач.бг.
Спаначена мусака със сос БешамелСпаначена мусака със сос БешамелЗалейте със соса Бешамел и изпечете спаначената мусака на 200°C за 25-30 мин....
Гръцка мусака със сос бешамелГръцка мусака със сос бешамелПриготвя се сос бешамел, като 2 супени лъжици брашно се запържват в 50 грама масло....
Бешамелов сос за мусакаБешамелов сос за мусакаЗалейте с бешамеловия сос мусаката и сложете да се запече....
Мусака от тиквички със сос БешамелМусака от тиквички със сос БешамелРецептата за мусака от тиквички със сос Бешамел е адаптирана от buonafurcettaivana.blogspot.com...
Мусака с патладжани и сос БешамелМусака с патладжани и сос БешамелЗалива се обилно с останалия доматен сос с кайма, а отгоре се залива със сос Бешамел и останалото настъргано сирене....
Сос БешамелСос БешамелСтопете маслото и свалете съда от огъня. Сложете брашното, сол на вкус, настърганото индийско орехче и ги разбъркайте. След това на умерен огън...
Мусака без заливкаМусака без заливкаКартофите се измиват и нарязват на кубчета, същото се повтаря и с останалите зеленчуци. Лукът се запържва и след това се добавя каймата и останалите...
Мусака със заливкаМусака със заливкаЗа заливката: Яйцата се разбиват, добавя се млякото и брашното и се разбърква. 10-15 минути преди да е готова мусаката се залива със сместа и се дозапича...
Заливка за мусакаЗаливка за мусакаЗалива се и се разпределя равномерно върху мусаката....
Мусака със сос бешамел, яйца и кашкавалМусака със сос бешамел, яйца и кашкавалИзвадете мусаката и я поръсете с 1/2 от настъргания кашкавал. Залейте със соса и поръсете с останалия кашкавал....
Мусака със сос Бешамел и кашкавалена коричкаМусака със сос Бешамел и кашкавалена коричкаЗалейте мусаката с Бешамела равномерно и поръсете върху него настъргания кашкавал. Запечете до златисто на горен реотан на фурната....
Мусака с кайма, чушки и сос БешамелМусака с кайма, чушки и сос БешамелЗапържете лука, моркова и ориза. Прибавете каймата, подправките и след няколко минути налейте малко вода. След като оризът поомекне, изсипете сместа...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: