Софийски Тутманик

Прегледай всички 74 избрани предложения за софийски тутманик в Готвач.бг.
Софийски тутманикСофийски тутманикОставете софийският тутманик да почине за около 15 минути и го пъхнете да се изпече в загряна умерена фурна на 200 градуса около 40 минути....
Софийски саламкиСофийски саламкиЧудесни софийски саламки за закуска! Добър апетит! По същия начин можете да приготвите и кренвиршки с кашкавал....
Оригинални софийски баничкиОригинални софийски баничкиЗамесва се тесто от брашното, солта, олиото и водата. Разделя се на 20 топки, които се намазват с размекнатото масло. Оставят се да се отпуснат...
Домашни Софийски БаничкиДомашни Софийски Банички
Пресяваме брашното в широк съд и правим в средата кладенче, в което сипваме оцета, олиото, яйцата, солта и половината от водата. Замесваме тесто...
Софийски орехови бисквитиСофийски орехови бисквитиСипете маслото в съд и отгоре пресейте брашното. Добавете захарта и смлените орехови ядки. Омесете тесто и го оставете да си почине за 30 минути...
Софийска КапамаСофийска КапамаНа дъното се поставя сланината. Върху нея се нарежда нарязаното на дребно кисело зеле и се притиска към сланината. Върху него се подреждат...
Софийска баклаваСофийска баклаваРазделете корите на 2 части по равно. Сложете половината в намаслена тавичка, като всяка кора поръсете с разтопено масло. За плънката разбийте...
Софийска баницаСофийска баницаОт първите 4 продукта замесете средно твърдо тесто. От него се оформят топки, всяка от които се разточва върху набрашнен плот на много тънка кора...
СофиянкиСофиянкиРазбиваме яйцата. Към тях добавяме киселото мляко, като предварително сме го разбъркали със содата. Натрошаваме сиренето и го добавяме към сместа...
Агнешки шишчета по СофийскиАгнешки шишчета по СофийскиНарязваме месото на парчета като за шишчета, поръсваме ги със сол, черен пипер и чубрица и ги оставяме да престоят за 1 нощ в хладилник. След това...
Свински пържоли по софийскиСвински пържоли по софийскиВ тава се слага по едно малко парче масло под всяка пържола. Налива се вода. Поръсват се с подправка за месо. Заквасената сметана се разбива. Нанася...
Домашна Софийска БаницаДомашна Софийска БаницаЧукнете яйцето в голяма купа, добавете солта, олиото и топлата вода, разбъркайте добре. Добавяйте пресятото брашно на етапи и бъркайте, след като...

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: