Спагети с Морски Дарове

Разгледай всички 74 авторски предложения относно спагети с морски дарове в Готвач.бг.
Спагети Баветте с морски даровеСпагети Баветте с морски даровеПрибавяме морските дарове и магданоза, готвим около 10 минути на тих огън. Сипваме сварените спагети към сместа в тигана....
Спагети с вино и морски даровеСпагети с вино и морски даровеС получения сос се заливат предварително сварените спагети....
Пържени морски даровеПържени морски даровеВ моя случай морските дарове включват опашки от кралски скариди, ядки от черна мида, зеленоуста мида с черупката, филе от треска....
Задушени морски даровеЗадушени морски даровеВ тиган запържваме както марките дарове, така и лука и чесъна за около 3-4 минути....
Фидеуа с морски даровеФидеуа с морски даровеСложете морските дарове да се запържат от двете страни. Овкусете с подправките, разбъркайте и сипете виното. Оставете да къкри 15 минути....
Хапки с морски даровеХапки с морски даровеВъв всяка порция се подреждат по 4 хапки хляб без коричка или оризов крекер. Слага се по 1 ч.л. черен хайвер, червен хайвер, по 3 скариди и по...
Палачинки с морски даровеПалачинки с морски даровеПочистените морски дарове се нарязват на дребно и се слагат в тиган със зехтина. Задушават се до готовност....
Джамбалая с морски даровеДжамбалая с морски дарове
1
Загряваме зехтина в тиган на умерен огън и в него лука за около 3-4 минути. Добавяме целината, чушката, чесъна, джинджифила, лютия червен пипер, сладкия...
Кремсупа от морски даровеКремсупа от морски дарове1. За бульона почистете зеленчуците и ги накълцайте. Запържете в малко зехтин за 10 минутки на тих до умерен огън. Сложете костите и глава от риба...
Морски дарове със зеленчуциМорски дарове със зеленчуциОставяме така за около 5 минути, като отстраняваме капака и прибавяме морските дарове и сол на вкус....
Морски дарове на тиганМорски дарове на тиганОсвен че е ефектно, но и подобрява вкуса на морските дарове на тиган....
Морски дарове в маслоМорски дарове в маслоГответе няколко минути до порозовяване на морските дарове. Внимавайте да не ги препържите, защото ще станат жилави....

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: