Сръбска Баница

Разгледай всички 25 кулинарни идеи за сръбска баница в Готвач.бг.
Сръбска баница
Сръбска баница
намаслена кръгла тава. Същото правите и останалите кори и плънка. След като баницата е вече в тава, се напръсква с олио и вода. Слага се в ...
Сръбска сладка баница с крем
Сръбска сладка баница с крем
отгоре с първия крем, ако ни е останал, ако не ги мажем само с олио. Печем ги в загрята фурна на 180 градуса до златисто. След изпичане оставяме сладката ...
Оригинална рецепта за сръбска баница – Гибаница
Оригинална рецепта за сръбска баница – Гибаница
20 минути до красив загар. Готовата баница покрийте с чиста кърпа за 10 минути, без да я напръсквате с вода. Нарежете баницата, първо по...
Сръбска Мусака
Сръбска Мусака
Нарязваме лука на шайби и го поставяме на дъното на тава, поръсваме лука със сол, черен пипер и чубрица. Върху лука поставяме пилешките...
Сръбска наденица
Сръбска наденица
Махаме ципите и жилите на месото и нарязваме на кубчета. Нарязваме сланината и нея смиламе. Поръсваме с подправките и се оставя 12 часа на...
Сръбска погачица
Сръбска погачица
2
Разтворете маята в малка част от млякото, предварително затоплено със захарта, и поръсете леко с брашно. Приберете на топло за около 15 мин да...
Сръбска чорба
Сръбска чорба
2
Запържете ситно нарязания лук в олиото, прибавете нарязаното на малки кубчета свинско, запържете и него и посолете. добавете червения пипер...
Сръбски кифлички
Сръбски кифлички
Брашното се пресява направо в дълбока тенджера или дълбок съд. Прави се кладенче, вътре се слага маята, малко хладка вода, захарта и с малко...
Сръбски Айвар
Сръбски Айвар
Изпечете патладжаните и чушките, обелете и ги смелете на машинка за месо. Прибавете счукан чесън, черен пипер, олио, сол и подкиселете на...
Сръбски шишове
Сръбски шишове
1
Нарязваме свинското месо, пилешкото филе и бекона на кубчета и ги слагаме в подходяща дълбока купа. Овкусяваме ги със сол, черен пипер, счукан...
Сръбски картофи
Сръбски картофи
и градусите и запечете още малко. Поднесете картофите по сръбски топли....
Сръбска скара слънце
Сръбска скара слънце
Месото се накълцва на кайма (или смила в месомелачка). Оставя се да почине 12 часа в хладилник и отново се накълцва или смила. Лютата чушка...

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 0
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: