Сръбски Кюфтета

Открий всички 24 кулинарни идеи за сръбски кюфтета в Готвач.бг.
Сръбски кюфтета под кожухСръбски кюфтета под кожух
. Доматите се нарязват на полумесеци или филии. В средата на каймата се поставя кашкавал и се оформя кюфте. Загрява се олио и се запечатват леко...
Сръбска плескавица на скараСръбска плескавица на скара
7
големи кюфтета, които се намазняват добре с длани и се мятат на скарата да се изпекат равномерно от двете страни....
Кюфтета ПлесканициКюфтета Плесканици
1
Омесете добре каймата заедно със скълцания ситно чесън, подправките и водата. От готовата смес оформете кюфтета като шницели - всеки трябва...
Кюфтета Българска плескавицаКюфтета Българска плескавица
Мляното месо се омесва с подправките и настъргания кашкавал и се оставя да престои няколко часа в хладилника. Оформят се кюфтета и се пекат на скара от двете страни. Излизат около 8-10 кюфтета....
Сръбски кифличкиСръбски кифлички
Брашното се пресява направо в дълбока тенджера или дълбок съд. Прави се кладенче, вътре се слага маята, малко хладка вода, захарта и с малко...
Сръбски АйварСръбски Айвар
1
Изпечете патладжаните и чушките, обелете и ги смелете на машинка за месо. Прибавете счукан чесън, черен пипер, олио, сол и подкиселете на...
Сръбски шишовеСръбски шишове
1
Нарязваме свинското месо, пилешкото филе и бекона на кубчета и ги слагаме в подходяща дълбока купа. Овкусяваме ги със сол, черен пипер, счукан...
Сръбски картофиСръбски картофи
и градусите и запечете още малко. Поднесете картофите по сръбски топли....
Сръбски ущипциСръбски ущипци
Кашкавалът се настъргва на ренде, беконът се нарязва на малки кубчета, чушката се почиства от семената и се накълцва на много ситно...
Сръбски шишчетаСръбски шишчета
телешко, но оригиналните сръбски шишчета (ражничи) се правят от свинско месо. Добър апетит!...
Сръбски геврекСръбски геврек
. Навлажнете ръцете си и оформете 4 на брой кюфтета, чиято дебелина е около 1 пръст. В средата им направете малка дупка, за да заприличат на гевреци...
Сръбски сладкишСръбски сладкиш
В съд смесваме яйцето с мармалада, захарта и олиото. Към тази смес прибавяме прясното мляко и брашното, като непрекъснато бъркаме...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: