Стерилизиране на Лютеница

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за стерилизиране на лютеница в Готвач.бг.
Как се стерилизира лютеница?
Как се стерилизира лютеница?
за съхранение на готовата лютеница е стерилизирането ѝ. Какво следва да имаме предвид при стерилизирането на лютеницата? ...
Лютеница
Лютеница
1
смес след това, като стане готова, се смила в машинка за месо. След това си измиваме 6 бурканчета, подсушаваме и ги пълним с помощта на малък черпак. ...
Балканска лютеница
Балканска лютеница
минути. По желание се подправя с пресни подправки - целина, магданоз и чесън. След това се насипва в подготвените бурканчета и се ...
Сибирска лютеница
Сибирска лютеница
капачки и стерилизирайте за около 20 мин. Обърнете бурканите с капачките надолу, за да се вакумират добре. По желание може да прибавите и чушки....
Северозападна лютеница
Северозападна лютеница
Измиваме чушките и ги печем върху котлона. Като станат готови ги задушаваме в найлонова торбичка или захлупен съд. След 10-15 минути обелваме...
Салата лютеница
Салата лютеница
Изпечете чушките, обелете и ги нарежете. Попарете доматите, обелете ги и също ги нарежете. Лукът се нарязва. Смесете всички продукти...
Зелена лютеница
Зелена лютеница
1
. Загрейте олио в тенджера и изсипете зеленчуците. Когато лютеницата остане само на мазнина, се прибавя магданозът. Зелената лютеница се...
Лютеница Апетитка
Лютеница Апетитка
1
се варят не повече от 10 минути. Оттегля се от котлона и се добавят чесънът и магданозът. Лютеницата се пресипва в бурканчета, коио се затварят и ...
Селска лютеница
Селска лютеница
1
Първо се изкарват дръжките на чушките, измиват се добре и се пекат върху печка. След като поизстинат малко, се белят и мелят на много ситно...
Бабина лютеница
Бабина лютеница
Всичко без подправките се сипва в дълбок съд и се разварява добре. Пасира се и се прецежда през фина цедка. Добавят се подправките и се вари до ...
Обикновена лютеница
Обикновена лютеница
лютеницата не получи желаната гъстота. След като изстине я изсипете в бурканчета и запечатайте с капачки. Варете 5 минути след завиране на водата....
Търновска лютеница
Търновска лютеница
захарта, олиото, счукания чесън, ситно нарязания магданоз и сол. Варете до получаване на желаната гъстота. Насипете в буркани, запечатайте ги и ...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: