Страхотно Ризото с Кайма

Прегледай всички 16 кулинарни идеи относно страхотно ризото с кайма в Готвач.бг.
Ризото с кайма
Ризото с кайма
3
на доливане и бъркане трае около 30-40 минути - зависи от ориза. Снемете готовия ориз от котлона и го объркайте със скълцания магданоз, чесън, маслото и ...
Зеленчуково ризото
Зеленчуково ризото
В загрят дълбок тиган слагате 1/2 пакетче от маслото, лука, който предварително е нарязан на кубчета, и ориза. Запържвате, докато оризът...
Морковено ризото
Морковено ризото
Загряваме олиото и задушаваме нарязния лук. Задушаваме го за 5 минути. Прибавяме нарязаните моркови и готвим още 5 мин. Тогава сипваме ориза...
Пилешко ризото
Пилешко ризото
4
. вода. Готовото ризото се запарва под капак за 10-15 минути или се поднася веднага с настърган пармезан и малко магданоз...
Горско ризото
Горско ризото
свалите ястието от огъня, изсипете соса от гъби и наденичка. Готовото ризото поръсете с настърган пармезан. Насипете горското ризото в ...
Ризото Ботичели
Ризото Ботичели
подправки. Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото. Преди поднасяне декорираме с ...
Ризото Калабрезе
Ризото Калабрезе
течността и омекне. Когато ризотото е готово само поръсете отгоре с настърган кашкавал и върнете във фурната докато той се разтопи....
Лимецово ризото
Лимецово ризото
. Изсипваме в купа и настъргваме пармезан. Моля ако имате въпроси, не се колебайте да ми пишете. Любимо ризото! Приятно готвене!...
Мързеливо ризото
Мързеливо ризото
лук и тиквички. Посолявате на вкус и наливате 1 и 1/2 ч.ч. вода. Печете яденето на 180 градуса до готовност. Готовото ризото смесвате с ...
Миланско ризото
Миланско ризото
. Добавете шафрана и задушете до омекване. Подредете готовото ризото в блюдо, поръсете с разтопено масло и настърган пармезан....
Къри Ризото
Къри Ризото
1
Сложете ориза да се вари. През това време нарежете кренвиршите, а ако използвате пилешко – нарежете го и го изпържете в малко олио. Нарежете...
Зелено ризото
Зелено ризото
Спанакът се задушава само с водата, полепнала по листата му около 7 мин. Добре се изцежда и се реже наситно, заедно с моркова, целината и праза...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 2
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: