Стъклена Глазура за Торта

Прегледай всички 12 подбрани съвети за стъклена глазура за торта в Готвач.бг.
Стъклена Глазура за ТортаСтъклена Глазура за ТортаЕдно от условията да се приготви хубава стъклена глазура за торта е видът на кондензираното мляко. То трябва да е гъсто и плътно....
Коктейл Стъклена ПантофкаКоктейл Стъклена ПантофкаПресипваме в охладена коктейлна чаша и можем да пробваме този красив коктейл Стъклена Пантофка....
Огледална Глазура за ТортаОгледална Глазура за ТортаИзсипваме 150 мл вода и 300 г глюкоза в тенджера и поставяме на котлона. Към тях прибавяме захарта. В останалата студена вода накисваме двата желатина...
Ягодова Торта с Огледална ГлазураЯгодова Торта с Огледална ГлазураНамазваме цялата торта, като добре заравняваме най-отгоре, за да може огледалната глазура да е съвсем равна....
Тирамису с огледална глазураТирамису с огледална глазураПолзва се тортена форма, покрита с хартия. Фурна - 170 градуса При тази торта винаги се започва с направата на огледалната глазура!...
Празнична орехова торта с карамелено-огледална глазураПразнична орехова торта с карамелено-огледална глазураОГЛЕДАЛНА ГЛАЗУРА: Желатинът се накисва във водата за 10-15 мин....
Огледална Шоколадова ТортаОгледална Шоколадова ТортаЗа огледалната глазура първо натопяваме желатина във вода. Медът, водата и захарта се слагат да заврят....
Огледална Торта СърцеОгледална Торта СърцеСлагаме тортата да се стегне във фризера и започваме с глазурата. В150 мл вода се слага желатинът да набъбне....
Огледална шоколадова глазура за сладкиши и тортиОгледална шоколадова глазура за сладкиши и тортиШоколадовата огледална глазура се използва при температура 30-32 градуса, като тортата или сладкишът са добре охладени и хубаво загладени с крем....
Сладки Валентинки с огледална глазураСладки Валентинки с огледална глазураСлепете сладките сърца две по две с бялата глазура, а отгоре полейте с огледалната глазура. Гарнирайте с надписи по желание....
Мраморна Глазура за ТортаМраморна Глазура за ТортаТортата се поставя върху висока повърхност, а под нея се поставя фолио, за да може да се съберат капките от глазурата, могат да се ползват отново...
Торта с белтъчна глазураТорта с белтъчна глазураЗа глазурата разбърквам белтъците със захарта до гъст сняг. Смесвам какаото, пудрата захар и водата, разбърквам....

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: