gotvach.bg»Избрани Колекции»Суджучена Каша

Суджучена Каша

Разгледай всички 12 авторски предложения за суджучена каша в Готвач.бг.
Суджучена кашаСуджучена кашаПочистваме и измиваме лука, като го нарязваме и запържваме в олиото. Към него добавяме брашното и червения пипер, както и нарязаните на дребно...
Суджучена манджаСуджучена манджаПоднесете суджучената манджа с прясно нарязан магданоз и стрита люта чушка по желание....
Свински суджучетаСвински суджучетаСлед като сместа престои за 1 нощ на хладно място, напълнете с нея тънки свински черва и прегъвайте през 10 см, за да отделите отделните суджучета...
Ишмер КашаИшмер КашаЗа тази ишмер каша купичка си размиваме във вода брашното. В съд си поставяме маслото и оставяме на котлон да се разтопи. След като е готово...
Безглутенова кашаБезглутенова кашаИзбираме безглутенова детска каша - оризово-царевична или от елда. Освен за бебетата тя може да бъде един пълноценен източник на енергия и за...
Будамяна кашаБудамяна кашаПочистете и измийте лука и моркова. Нарежете си на ситно (моркова може да го настържете с ренде). Загрейте подходящ (дълбок) тиган с малко мазнина...
Маслинена кашаМаслинена кашаЗапържваме в загрятото олио лука и моркова до получаване на златист цвят. След като са готови, добавяме брашното и червения пипер, запичаме и...
Фасулена кашаФасулена кашаРецептата е традиционна от Пловдивското село Труд. 1. Зеленият фасул се измива, почиства, нарязва на парчета с големина 1-2 см и се сварява в подсолена...
Френкова кашаФренкова кашаРецептата е автентична от Пловдивското село Труд. На много места в Тракия на доматите казват френки (френкове, френчове, френци) и това има своята...
Доматена кашаДоматена кашаЗапържете брашното в олио и добавете, като разбърквате непрекъснато червения пипер, доматите, които предварително сте нарязали на малки парченца и...
Заешка КашаЗаешка КашаНарязвате заека на порции, изкисвате месото в студена вода за около час. Сипвате олио в тенджера и запържвате месото, като по-късно добавяте нарязания...
Гуриевска кашаГуриевска кашаВ кипящото подсолено мляко на тънка струйка сипете гриса, като непрекъснато бъркате, докато се получи лепкава каша. Охладете леко готовата каша...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: