Супа Борш със Зеле

Открий всички 41 подбрани съвети за супа борш със зеле в Готвач.бг.
Постен борш с кисело зеле
Постен борш с кисело зеле
Нарязваме на ситно лук и кисело зеле. Червеното цвекло го обелваме и нарязваме на кубчета 1 см. В тиган с 30 грама масло запържваме лука и...
Зимен Борш с Месо и Зеле
Зимен Борш с Месо и Зеле
В голямо гърне или голям гювеч, който да побере всички продукти, се поставят нарязаните на парчета сурови говежди гърди, гъска, свински гърди...
Борш с Месо и Кисело Зеле
Борш с Месо и Кисело Зеле
Нарязваме на малки парчета месото и го слагаме в тенджера под налягане. Нарязваме на ситно киселото зеле, сипваме го в тенджерата, наливаме...
Борш с кисело зеле и свинско
Борш с кисело зеле и свинско
почистват и нарязват на дребно. Задушават се в малко масло, като накрая към тях се добавя наситненото кисело зеле. Всичко се разбърква много ...
Борш
Борш
Цвеклото се вари в подсолена вода за 15 мин. Подсушава се и се охлажда в студена вода. Бели се и се реже на парчета 2.5 см. Лукът и празът се...
Манастирски Борш
Манастирски Борш
, червеното зеле, кромида и доматите. Гъбите ги почистете и нарежете на филийки или ламели. Сложете във средно голяма тенджера водата с...
Украински Борш
Украински Борш
2
В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон...
Унгарски борш
Унгарски борш
непрекъснато разбиване добавете в супата. Продължете варенето ѝ в продължение на 10 минути. Поднесете унгарския борш с хрупкав хляб и малко копър....
Молдовски борш
Молдовски борш
нарязания морков, скълцания лук, също ситно нарязаните цвекло, зеле и магданоз. Долейте още гореща вода и варете, докато продуктите омекнат...
Супа Борш
Супа Борш
4
картофи пасирайте и добавете към тях накълцаните или настъргани зеле, морков, лук, и червено цвекло. Прибавете и зехтина и всичко се задушава за...
Зелен борш
Зелен борш
минути преди готовност се добавя ситно нарязан магданоз и копър. Обикновено зеленият борш се сервира със заквасена сметана или майонеза...
Постен борш
Постен борш
Запържете в маслото и олиото нарязани лук, целина и моркови. Задушете ги за 10-15 минути и разредете с около 3 л вряла вода. След кипването...

Рейтинг

4.3
Общо 7 гласували
5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: