Супа от Агнешка Глава

Прегледай всички 13 избрани предложения за супа от агнешка глава в Готвач.бг.
Супа от агнешка главичка
огъня. Застройте супата с разбитите яйца, кисело мляко и оцет. Поднесете супата от агнешка главичка с черен пипер и ситно ...
Супа от агнешка глава
Сваряваме главите, обезкостяваме и нарязваме на дребно (вкл. мозъка). Запържваме леко лука, чушките и доматите. Добавяме месото и след около...
Супа от агнешки главички
Агнешките главички се измиват добре със студена вода. Слагат се в тенджера и щом водата кипне, се премахва пяната. Добавят се целите моркови...
Зелена супа с агнешка главичка
Агнешката главичка се сварява в подсолена вода и се обезкостява. Месото се свръща в бульона и се добавя измитите и нарязани спанак, киселец и...
Чорба от Агнешка Главичка
Агнешката главичка се обезкостява. Месото, мозъкът и обеленият език се нарязват на дребно. В дълбока тенджера се загрява мазнината и в нея с...
Супа от агнешка главичка с грах
Агнешката главичка се сварява във водата в тенджера под налягане до готовност. След като се свари се изважда да се охлади, почиства се от...
Супа от агнешка глава със спанак
В подсолена вода сварете агнешката глава и я обезкостете. Върнете месото обратно в тенджерата и добавете нарязания спанак. Нарежете лука на...
Супа от агнешки главички със спанак
. Добавя се брашното и червеният пипер. Налива се малко бульон, разбърква се и се излива в супата. След десет минути се добавя застройката на ...
Супа от агнешки главички и спанак
1
нарязаните език, месо, мозък, спанак и задушения лук. Варим супата на умерен огън 10-15 минути. Разбиваме киселото мляко с яйцето и застройваме ...
Супа от агнешка главичка, сърце и бял дроб
2
Сварете агнешката глава (време около час на силен огън) само с вода, като я обезпенявате. Като поизстине, я обезкостете (всичко се използва...
Чорбица от агнешки главички
В тенджерата под налягане се наместват агнешките главички и се заливат с 1. 5 л. вода. Добавя се малко сол, дафиновите листа, няколко зърна...
Курбан чорба от агнешки главички
Сложете агнешките главички и дреболиите да се варят в тенджера под налягане за около 45 минути (зависи от възрастта на агнетата). Прецедете...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: