Супа от Гъска

Прегледай всички 12 избрани предложения за супа от гъска в Готвач.бг.
Супа от гъскаСупа от гъскаИзмийте дреболиите на гъската и ги сварете заедно с краката, крилете, шията и главата. Добавете към тях 1 морков, целината, лука и зърната черен пипер...
Супа от гъска и зеленчуциСупа от гъска и зеленчуциИзмитата и почистена гъска се вари в голяма тенджера заедно с подправките (сол, черен пипер) около 2 ч. През това време се режат на кубчета лукът...
Супа с дреболийки от гъскаСупа с дреболийки от гъскаДреболийките се почистват, като се махат всички ципи. Слагат се в тенджера, добавя се водата и се оставят да се варят. В това време се подготвят...
Чорба от дива гъскаЧорба от дива гъскаДобре почистената гъска се слага в дълбока тенджера заедно с дафиновия лист, целината и зърната черен пипер. Покрива се хубаво с вода и се посолява...
Супа с праз и зелева чорбаСупа с праз и зелева чорбаЗадушават се нарязаните на кубчета лук, пиперки, моркови, праз и зелето. Добавят се нарязаните на кубчета картофи и се долива топла вода. Когато...
Гъши пастетГъши пастетГъшият дроб се се почиства, измива и подсушава. Покрива се със сметана и се оставя да престои така тридесет минути. Лукът се нарязва на едро и се...
Задушена гъскаЗадушена гъскаИзчистете и измийте гъската. Нарежете я на парчета, които изпържете в мазнина в тиган с незалепващо покритие. Извадете гъшето месо и в същия съд...
Пълнена гъскаПълнена гъскаНарязаните дреболии на птицата заедно с нарязаните лук, праз, гъби се запържват в малко мазнина. Добавете след това нарязани бекон и булгура/ориз....
Печена гъскаПечена гъскаНарежете лука на ситно, ябълката и целината на кубчета и смесете всички продукти за плънката. Ако искате може да добавите и черния дроб на птицата...
Класически гъши пастетКласически гъши пастетПочистете и нарежете на ситно лука и чесъна. Дробчетата почистете, хубаво измийте и подсушете. Оваляхте ги в брашно и изтупайте излишното количество...
Домашен гъши пастетДомашен гъши пастетНарязваме си на много ситно главата лук. Разтапяме си маслото в тиган и към него добавяме лука, като готвим за 30 минути при непрекъснато бъркане...
Пържен Гъши ДробПържен Гъши ДробДробът се нарязва на филета с дебелина 2 см, докато е студен, току-що изваден от хладилника. Използва се много остър нож, с помощта на който също...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: