Свински сушен бут

Свински сушен бут

4

сушен бут трябва да е готов за консумация след около 2 месеца. Приготвянето на хубав свински сушен бут зависи много от микроклимата и ако няма да...

1

Сурово Сушен Свински Бут

Прегледай всички 30 кулинарни идеи относно сурово сушен свински бут в Готвач.бг.
Сушено месо от свинско бон филе или бут

Сушено месо от свинско бон филе или бут

В тава се прави легло от сол, слага се върху него месото и от горе се покрива пак със сол. Оставя се за 24 часа на студено, за да може да...

Сушен бут с подправки

Сушен бут с подправки

Свинският бут първо изкиснете във вода за около един час, отстранете, ако има мазнини и ципи. Подсушете и нарежете на дебели пържоли и...

Марината за Свински бут

Марината за Свински бут

Всичко се разбърква и се намазва месото. Трябва да престои поне 1 час...

Печен свински бут

Печен свински бут

2

Загрейте фурната на 220 градуса. На повърхността на месото направете няколко дълбоки разреза. Намажете хубаво с олио и овкусете със сол и...

Свински бут на фурна

Свински бут на фурна

1

Почистете свинския бут добре и го накиснете за 12 часа във вода. Пригответе маринатата за месото, като смесите ситно нарязаните лук, чесън и...

Задушен шпикован свински бут

Задушен шпикован свински бут

Преди да започнете шпиковането на месото, е добре да го почистите от жилки. След това го шпиковайте с маслините, зърната черен пипер...

Свински бут по кукерски

Свински бут по кукерски

Обезкостеният свински бут се нарязва на филенца, които се начукват и подправят със сол и черен пипер. След това се панират - потапят се първо в...

Свински флейки от бут

Свински флейки от бут

Почистете лука и го нарежете на тънки полумесеци. Предварително оваляйте свинските флейки в зехтин с подправката за дюнер или пикантината и...

Свински Бут на Скара

Свински Бут на Скара

Месото се нарязва на пържоли. Шпикова се. Приготвя се марината от горчицата, виното, соевия сос и подправките, намазват се пържолите с него...

Печен свински бут със сметана

Печен свински бут със сметана

Бутът се надупчва на няколко места. В дупките се мушкат нарязан морков, скилидка чесън, сол, черен пипер. Приготвеният свински бут се намазва...

Печен Свински Бут с Кожичка

Печен Свински Бут с Кожичка

Отделяме кожата, като се стараем да се запази целостта. Отделяме месото и го нарязваме на хапки. Посоляваме го и го овкусяваме с черен пипер...

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: