Сушене на Суджук

Разгледай всички 16 авторски предложения за сушене на суджук в Готвач.бг.
Как се суши суджук?
Как се суши суджук?
Домашно приготвеният суджук е класика. Той е отлично допълнение към чашата червено вино в компанията на семейството и приятелите, а и...
Суджук
Суджук
1
приставка на месомелачката и след като месото се вкара, двата края се връзват. Напълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е...
Суджук
Суджук
приготвянето на суджук. Най-добрите и популярни суджуци са Бански, Горнооряховски и Чипровски. В Банско суджука, наричан често шужук, ...
Как да сушим домашен суджук?
Как да сушим домашен суджук?
Всяко семейство има собствена рецепта за приготвяне на домашно изсушен суджук, като основните разлики са във вида и пропорциите на продуктите...
Суджу
Суджу
на суджуто зависи от това, колко препечено го искате. По желание може да го изпечете и отворено. Сервира се със салата по избор....
Постен суджук
Постен суджук
Ако използвате грозде, го пасирайте и прецедете в гевгир. Може да се използва директно гроздов сок, което Ви улеснява още повече.   Сложете...
Домашен суджук
Домашен суджук
2
от дължината на суджуците, червата се превиват (там където ще е краят на един брой суджук). Напълнените суджуци се закачат да съхнат и след...
Горнооряховски суджук
Горнооряховски суджук
суджуци са готови най-късно до два месеца. Докато трае сушенето, през известно време суджуците се валцуват с точилка, за да се освободят от ...
Суджук Асорти
Суджук Асорти
става много сух суджукът. След като е смляно месото, се слагат подправките и се обърква да се разнесат навсякъде. Количеството на подправките...
Ловджийски суджук
Ловджийски суджук
черва, но без да тъпчете много. Нарежете червата на отделни по-къси суджуци. Наредете ги на дъска и ги притиснете с друга дъска и тежест отгоре...
Бански суджук
Бански суджук
2
рискувате да ви мухлясат суджуците. Сушат се 20-30 дни, в зависимост от времето и мястото. В пресен вид суджукът може да се пържи или ...
Пирински суджук
Пирински суджук
го минете през машинка за месо с едра решетка. Напълнете червата със сместа. Така приготвения суджук се изпича на скара. Поднесете го...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: