Сушени Чушки с Праз и Кайма

Открий всички 19 авторски предложения за сушени чушки с праз и кайма в Готвач.бг.
Сухи чушки с праз и кайма
Сухи чушки с праз и кайма
2
Накиснете сухите червени чушки във вода 1 с.л. оцет за 10 минути. Загрейте 80 мл мазнина и запържете накълцания ситно праз. Щом омекне...
Постни сушени чушки с праз, ориз и боб
Постни сушени чушки с праз, ориз и боб
, изключете. Напълнете чушките и подредете в тавичка, която е намазана с олио. Сипете от същата вода, в която се киснаха, и печете пълнените ...
Сушени чушки
Сушени чушки
2
естествени влакна и ги завържете да съхнат на слънчево място. Сушените чушки се прибират, след като добият тъмно червен цвят и водното ...
Сушени люти чушки
Сушени люти чушки
Добре почистете лютите чушки със съвсем леко влажен парцал, но в никакъв случай не ги мокрете. Ако искате, може да ги нанижете на връв и да...
Праз със сушени сини сливи
Праз със сушени сини сливи
В студена вода накисваме сливите за 10 минути. В малко олио задушаваме празa, нарязан напречно на малки парченца. Към него прибавяме...
Боб със сушени чушки
Боб със сушени чушки
минути и се отцежда отново. Налива се вода, след като отново заври, се слагат нарязаните морков, лук, чесън и чушките, накъсани на едри парчета...
Пълнени сушени чушки
Пълнени сушени чушки
4
сушените чушки за 30 минути или докато трае обработката на зеленчуците. Морковите се нарязват на кубчета, праз лука се прерязва на две ...
Чушки с кайма
Чушки с кайма
чушките. В дълбока тава тава се слагат стръковете чубрица. С тях се прави решетка на дъното на тавата. Доматите се режат на кубчета и се...
Пълнени чушки с кайма
Пълнени чушки с кайма
Нарежете лука и целината. Отрежете капачетата на чушките. Задушете каймата и оставете настрана. Сипете половината от зехтин в тиган и...
Бутербанички с кайма и праз
Бутербанички с кайма и праз
печене и се поставя цял единият лист от бутертестото. Върху него равномерно се разпределя плънката от кайма и се завива с втория лист тесто...
Баница с кайма и праз
Баница с кайма и праз
Каймата се задушава за около 15-20 минути. Лукът и празът се запържват (олио+зехтин+краве масло), след което се добавя и каймата. ...
Пита с праз и кайма
Пита с праз и кайма
. През това време в няколко лъжици мазнина задушете накълцания ситно праз, настърган морков, след тях и чесъна. Добавете каймата и бъркайте...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 0
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: