Сушено месо от свинско бон филе или бут

Сушено месо от свинско бон филе или бут

0

, всеки решава колко дебели да са парчетата месо. Прави се дупка от едната страна и се прокарва канап, за да бъде по-лесно закачането. В една купа...

1

Сушено Месо от Бут

Разгледай всички 18 кулинарни идеи относно сушено месо от бут в Готвач.бг.
Сушен бут с подправки

Сушен бут с подправки

Свинският бут първо изкиснете във вода за около един час, отстранете, ако има мазнини и ципи. Подсушете и нарежете на дебели пържоли и...

Свински сушен бут

Свински сушен бут

4

сушен бут трябва да е готов за консумация след около 2 месеца. Приготвянето на хубав свински сушен бут зависи много от микроклимата и ако няма да...

Сушено месо със сланина

Сушено месо със сланина

3

Нарежете месото на дълги парчета, сипете едрата сол в тава или плаке и подредете парчетата. Отгоре хубаво посипете с останалата сол...

Специална рецепта за месо от свински бут

Специална рецепта за месо от свински бут

В голяма тенджера сложете цялото парче месо, залива се с вода и добавяме нарязан едро праз лук, моркови, резени целина, дафинов лист и зърна...

Сушено телешко месо (Лесна рецепта)

Сушено телешко месо (Лесна рецепта)

. Забележка: Месцето от снимката е от домашно телешко месо; сушено е на северна тераса при температура около и под 0° за 6 дни. По същата рецепта може да се приготви и свинско месо....

Да си направим сушено месо

Да си направим сушено месо

11

Домашното си е домашно, кой каквото ще да говори. А домашно сушеното месо е деликатес, който не може да бъде изместен от което и да е друго...

Сушене на месо във фурната

Сушене на месо във фурната

месо в печката си. Избор на месо За сушене говеждо месо е най-подходящо. Не е толкова мазно като свинско и не е толкова твърдо като...

Домашно сушено месо в зелева чорба

Домашно сушено месо в зелева чорба

поставете парчетата месо. Покрийте с капака, оставете на студено за 24 часа. Извадете ги и подсушете, след което хубаво ги оваляйте в...

Кебап със свинско месо и сушени чушки

Кебап със свинско месо и сушени чушки

Месото се нарязва на хапки. В подходящ съд се сгорещява мазнината. На силен огън се запържва месото за около минута. Добавят се едро...

Печен овчи бут

Печен овчи бут

сол. Разбъркваме цялата смес много добре. Със сместа намазваме месото и увиваме с алуминиево фолио, като го оставяме в хладилника за около 5...

Марината за Свински бут

Марината за Свински бут

Всичко се разбърква и се намазва месото. Трябва да престои поне 1 час....

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: