Сушено Месо от Бут

Разгледай всички 17 кулинарни идеи относно сушено месо от бут в Готвач.бг.
Сушено месо от свинско бон филе или бут
Сушено месо от свинско бон филе или бут
, всеки решава колко дебели да са парчетата месо. Прави се дупка от едната страна и се прокарва канап, за да бъде по-лесно закачането. В една купа...
Сушен бут с подправки
Сушен бут с подправки
Свинският бут първо изкиснете във вода за около един час, отстранете, ако има мазнини и ципи. Подсушете и нарежете на дебели пържоли и...
Свински сушен бут
Свински сушен бут
4
сушен бут трябва да е готов за консумация след около 2 месеца. Приготвянето на хубав свински сушен бут зависи много от ...
Сушено месо със сланина
Сушено месо със сланина
4
Нарежете месото на дълги парчета, сипете едрата сол в тава или плаке и подредете парчетата. Отгоре хубаво посипете с останалата сол...
Специална рецепта за месо от свински бут
Специална рецепта за месо от свински бут
В голяма тенджера сложете цялото парче месо, залива се с вода и добавяме нарязан едро праз лук, моркови, резени целина, дафинов лист и зърна...
Сушено телешко месо (Лесна рецепта)
Сушено телешко месо (Лесна рецепта)
. Забележка: Месцето от снимката е от домашно телешко месо; сушено е на северна тераса при температура около и под 0° за 6 дни. По ...
Да си направим сушено месо
Да си направим сушено месо
11
Домашното си е домашно, кой каквото ще да говори. А домашно сушеното месо е деликатес, който не може да бъде изместен от което и да е друго...
Сушене на месо във фурната
Сушене на месо във фурната
месо в печката си. Избор на месо За сушене говеждо месо е най-подходящо. Не е толкова мазно като свинско и не е толкова ...
Домашно сушено месо в зелева чорба
Домашно сушено месо в зелева чорба
поставете парчетата месо. Покрийте с капака, оставете на студено за 24 часа. Извадете ги и подсушете, след което хубаво ги оваляйте в...
Кебап със свинско месо и сушени чушки
Кебап със свинско месо и сушени чушки
Месото се нарязва на хапки. В подходящ съд се сгорещява мазнината. На силен огън се запържва месото за около минута. Добавят се едро...
Печен свински бут
Печен свински бут
2
Загрейте фурната на 220 градуса. На повърхността на месото направете няколко дълбоки разреза. Намажете хубаво с олио и овкусете със сол и...
Сърнешки бут със зеленчуци
Сърнешки бут със зеленчуци
Месото се натрива със сол, черен пипер и брашно. На силен огън се пържи в мас от двете страни. Изпърженото месо се изважда. В мазнината се...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: