Сушено месо от свинско бон филе или бут

Сушено месо от свинско бон филе или бут

0

, всеки решава колко дебели да са парчетата месо. Прави се дупка от едната страна и се прокарва канап, за да бъде по-лесно закачането. В една купа...

1

Сушено Месо от Бут

Разгледай всички 17 кулинарни идеи относно сушено месо от бут в Готвач.бг.
Сушен бут с подправки

Сушен бут с подправки

Свинският бут първо изкиснете във вода за около един час, отстранете, ако има мазнини и ципи. Подсушете и нарежете на дебели пържоли и...

Свински сушен бут

Свински сушен бут

4

сушен бут трябва да е готов за консумация след около 2 месеца. Приготвянето на хубав свински сушен бут зависи много от микроклимата и ако няма да...

Сушено месо със сланина

Сушено месо със сланина

4

Нарежете месото на дълги парчета, сипете едрата сол в тава или плаке и подредете парчетата. Отгоре хубаво посипете с останалата сол...

Сушено телешко месо (Лесна рецепта)

Сушено телешко месо (Лесна рецепта)

. Забележка: Месцето от снимката е от домашно телешко месо; сушено е на северна тераса при температура около и под 0° за 6 дни. По същата рецепта може да се приготви и свинско месо....

Специална рецепта за месо от свински бут

Специална рецепта за месо от свински бут

В голяма тенджера сложете цялото парче месо, залива се с вода и добавяме нарязан едро праз лук, моркови, резени целина, дафинов лист и зърна...

Да си направим сушено месо

Да си направим сушено месо

11

Домашното си е домашно, кой каквото ще да говори. А домашно сушеното месо е деликатес, който не може да бъде изместен от което и да е друго...

Сушене на месо във фурната

Сушене на месо във фурната

месо в печката си. Избор на месо За сушене говеждо месо е най-подходящо. Не е толкова мазно като свинско и не е толкова твърдо като...

Домашно сушено месо в зелева чорба

Домашно сушено месо в зелева чорба

поставете парчетата месо. Покрийте с капака, оставете на студено за 24 часа. Извадете ги и подсушете, след което хубаво ги оваляйте в...

Кебап със свинско месо и сушени чушки

Кебап със свинско месо и сушени чушки

Месото се нарязва на хапки. В подходящ съд се сгорещява мазнината. На силен огън се запържва месото за около минута. Добавят се едро...

Овнешки бут по средногорски

Овнешки бут по средногорски

Измиваме месото добре и го нарязваме на едри парчета. След това го задушаваме на тих огън до омекване с малко сол и вода. През това...

Домашен еленски бут

Домашен еленски бут

5

точната мярка е 28 г на килограм месо. След като месото престои така 20 дена, извадете го и го огледайте добре - при наличие на места, където...

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: