Сушен Паламуд

Открий всички 74 авторски предложения за сушен паламуд в Готвач.бг.
Осолен паламудОсолен паламудОсоленият паламуд се сервира с пресен лук, маслини, лимон и бяло сухо вино - например шардоне или ризлинг....
Консервиран ПаламудКонсервиран ПаламудБурканите консервиран паламуд трябва да се запълнят плътно. Затварям и стерилизираме паламуда в буркани във вряща вода 2 часа...
Маринован паламудМаринован паламудПочистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват....
Паниран паламудПаниран паламудПоднесете панирания паламуд топъл и залят маслко с лимонов сок....
Паламуд консерваПаламуд консерваИзчистваме рибата, измиваме и режем на трахули. Приготвяме саламура от едрата сол, пускаме вътре яйце, яйцето трябва да се показва колкото пет стотинки...
Маринован Черноморски паламудМаринован Черноморски паламудСлед това изчистваме старателно паламуда от солта....
Чорба от паламудЧорба от паламудТранжирайте паламуда, разделяйки го на части - торс, глава, опашка и перки....
Паламуд по гръцкиПаламуд по гръцкиИзмиваме паламуда със студена вода. Рибата се почиства от хриле, коремни вътрешности и перки....
Паламуд на сачПаламуд на сачПочистете добре рибата, отстранете и главата. Нарежете я на шайби с дебелина 1.5 см. или 1 пръст. Поръсете всяко едно парче с морска сол и черен пипер...
Паламуд с оризПаламуд с оризСипвате 8 чаши вода и прибавяте нарязания на малки парчета паламуд. Варите на тих огън....
Плакия от паламудПлакия от паламудПрехвърлете всичко в дълбока тава и добавете почистения паламуд. направете леки прорези по повърхността й с нож и поръсете с малко сол и черен пипер...
Паламуд на скараПаламуд на скараВ коремите на опечените паламуди се слага по няколко филийки от магданозеното масло....

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: