Сушен Паламуд

Открий всички 27 авторски предложения за сушен паламуд в Готвач.бг.
Осолен паламудОсолен паламуд
консумация. Осоленият паламуд се сервира с пресен лук, маслини, лимон и бяло сухо вино - например шардоне или ризлинг....
Консервиран ПаламудКонсервиран Паламуд
риба и нарязани кисели краставички. Бурканите консервиран паламуд трябва да се запълнят плътно. Затварям и стерилизираме паламуда в буркани във вряща вода 2 часа...
Паламуд консерваПаламуд консерва
1
Изчистваме рибата, измиваме и режем на трахули. Приготвяме саламура от едрата сол, пускаме вътре яйце, яйцето трябва да се показва колкото пет...
Паниран паламудПаниран паламуд
2
Почистете паламуда, нарежете го на котлети и го овкусете със сол и черен пипер. Загрейте олио в тиган. Овалвайте всяко парче паламуд в брашно...
Маринован паламудМаринован паламуд
1
Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината...
Маринован паламуд със сосМаринован паламуд със сос
паламуд се подреждат, добавят се 1-2 зърна бахар, 3-4 зърна черен пипер и 2-3 дафинови листа и доматеният сок. Така се оставя за 4-5 дни и тогава се консумира....
Панирани трахули от паламудПанирани трахули от паламуд
Измиваме паламуда със студена вода. Рибата се почиства от хриле, коремни вътрешности и перки. Най-добре се работи с нея, когато я охладим за 30...
Паламуд по гръцкиПаламуд по гръцки
паламуда, чийто сезон е късната, хладна есен. Измиваме паламуда със студена вода. Рибата се почиства от хриле, коремни вътрешности и перки. Най...
Паламуд на сачПаламуд на сач
Почистете добре рибата, отстранете и главата. Нарежете я на шайби с дебелина 1.5 см. или 1 пръст. Поръсете всяко едно парче с морска сол и черен...
Паламуд с лимонов сокПаламуд с лимонов сок
Първо, рибата паламуд се почиства добре. Нарязва се на парчета, после се поръсва със сол и се маринова с лимонов сок. Оставя се да отлежи...
Маринован паламуд със зеленчуциМаринован паламуд със зеленчуци
приготвения паламуд има трайност 20-25 на студено при условие, че се съхранява в маринатата. По тази рецепта можем да си приготвим и скумрия...
Свеж паламуд на скараСвеж паламуд на скара
Почистете рибата, нарежете я и я посолете. След това намажете парчетата с обилно количество зехтин. Печете на умерена скара...

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: