Сушен Паламуд

Открий всички 74 авторски предложения за сушен паламуд в Готвач.бг.
Осолен паламудОсолен паламудОсоленият паламуд се сервира с пресен лук, маслини, лимон и бяло сухо вино - например шардоне или ризлинг....
Консервиран ПаламудКонсервиран ПаламудБурканите консервиран паламуд трябва да се запълнят плътно. Затварям и стерилизираме паламуда в буркани във вряща вода 2 часа...
Паламуд консерваПаламуд консерваИзчистваме рибата, измиваме и режем на трахули. Приготвяме саламура от едрата сол, пускаме вътре яйце, яйцето трябва да се показва колкото пет стотинки...
Маринован паламудМаринован паламудПочистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват....
Паниран паламудПаниран паламудПоднесете панирания паламуд топъл и залят маслко с лимонов сок....
Паламуд по гръцкиПаламуд по гръцкиИзмиваме паламуда със студена вода. Рибата се почиства от хриле, коремни вътрешности и перки....
Чорба от паламудЧорба от паламудТранжирайте паламуда, разделяйки го на части - торс, глава, опашка и перки....
Паламуд на сачПаламуд на сачПочистете добре рибата, отстранете и главата. Нарежете я на шайби с дебелина 1.5 см. или 1 пръст. Поръсете всяко едно парче с морска сол и черен пипер...
Маринован Черноморски паламудМаринован Черноморски паламудСлед това изчистваме старателно паламуда от солта....
Паламуд с оризПаламуд с оризСипвате 8 чаши вода и прибавяте нарязания на малки парчета паламуд. Варите на тих огън....
Плакия от паламудПлакия от паламудПрехвърлете всичко в дълбока тава и добавете почистения паламуд. направете леки прорези по повърхността й с нож и поръсете с малко сол и черен пипер...
Паламуд по градинарскиПаламуд по градинарскиПочистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус....

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: