Сърцевина от Артишок

Разгледай всички 57 подбрани съвети относно сърцевина от артишок в Готвач.бг.
АртишокАртишок
1
средните - за задушаване и печене. Прясната сърцевина на артишока може да бъде добавена в салати. Ползи от артишока Артишокът е едно от...
Шоколадови кексчета с течна сърцевинаШоколадови кексчета с течна сърцевина
6
градуса. Отвън тестото се изпича, а отвътре се получава течна сърцевина. Сервират се горещи, поръсени с пудра захар....
Оризови топчета с месна сърцевинаОризови топчета с месна сърцевина
1. Сварете ориза според указанията на производителя - при всеки вид и марка може да варира съотношението течност/ориз (във водата разтворете...
Задушен артишокЗадушен артишок
Чесънът и магданозът се запържват на слаб огън около 5 мин. Добавят се сърцевините на артишока и се поръсват със сол и черен пипер. Изсипва...
Пържен артишокПържен артишок
Артишокът се почиства. Отстраняват се твърдите и външни листа. Накисва се в студена вода и лимоновия сок. Изцежда се добре. Артишокът и...
Йерусалимски артишокЙерусалимски артишок
Артишокът се обелва и се вари около 10 мин. Поставя се в подходящ съд и се залива със сместа от лимоновия сок, зехтина, чесъна. Поръсва се със солта и сервира веднага....
Филийки със сърцевина от яйца и суджукФилийки със сърцевина от яйца и суджук
Нареждат се филиите в тавичка, като леко се издълбава вътрешността на филиите. Във всяка филия се чупи по едно яйце и се добавя ситно нарязан...
Шоколадови мъфини с топяща се сърцевинаШоколадови мъфини с топяща се сърцевина
, се оставят да изстинат. Кувертюрът се разтопява в мъфина и вътре става като течен шоколад. После се втвърдява и ако искаме да стане отново с течна сърцевина, загряваме мъфините в микровълнова фурна за 10 секунди....
Артишок в Салса ВердеАртишок в Салса Верде
оставите, като я обелите от по-тъмния пласт и оставите светлата сърцевина. 2. Всеки обелен артишок разполовявайте и поставяйте веднага в...
Артишок със сос РомескоАртишок със сос Ромеско
- светлата сърцевина - стъблата трябва да са дълги не повече от 5 см от основата. 2. Всеки обелен артишок веднага режете на четвъртинки и...
Печени картофи с артишокПечени картофи с артишок
. Разбъркайте. Овкусете със сол, черен пипер и универсална подправка. Изсипете сместа в тава за печене. Добавете артишока върху картофите, заедно с маринатата. Запечете в загрята фурна до златист загар....
Киш с артишокКиш с артишок
на тънки филийки. В тенджера с вода добавяме 1 с.л. оцет и 1 с.л. сол и слагаме филийките артишок. Оставяме да ври 2-3 минути и отцеждаме...

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: