Съхранение на Моркови

Разгледай всички 74 подбрани съвети за съхранение на моркови в Готвач.бг.
Съхранение на червено цвекло
Съхранение на червено цвекло
, неполивани и неторени непосредствено преди съхранението. За съхранение най-подходящ е плитък ровник. От външната страна главите се ...
Съхранение на грозде
Съхранение на грозде
създадената специфична газова камера не се нарушава прекалено често, то тя може да издържи до края на март. Друг метод за съхранение на грозде у...
Правилно съхранение на подправки
Правилно съхранение на подправки
им използване към различните ястия, но и с адекватното им съхранение. Основните правила при съхранение на подправките са да не ги оставяте...
Съхранение на магданоз
Съхранение на магданоз
2
добавка в любимите ястия. Най-разпространеният начин за съхранение е сушенето. Преди сушенето магданозът се почиства от пожълтелите, завехнали и...
Съхранение на печени чушки
Съхранение на печени чушки
1
Печените чушки можете да сложите за зимата във фризер или ако предпочитате, в буркани. За замразяване на чушки във фризера всичко, което ви...
Съхранение на бамя
Съхранение на бамя
въздух и се връщат във фризера. Сушена бамя – Друг метод за съхранение на бамята е сушенето. Нанизва се на нанизи и се поставя на добре огрято от...
Съхранение на боб
Съхранение на боб
Бобът е култура, оцеляла през хилядолетията. Тя е изиграла важна роля в изхранването на двата континента между Атлантическия и Тихия океан...
Съхранение на зимнина
Съхранение на зимнина
, моркови, зеле, ябълки, круши, тиква, праз, лук, чесън), в големи глинени съдове (на зърнени, бобени култури)....
Съхранение на боровинки
Съхранение на боровинки
хладилник боровинките остават свежи около 2 седмици. Преди да приготвите боровинки за съхранение, трябва да отстраните тези, които са с леко...
Съхранение на сушени плодове
Съхранение на сушени плодове
, особено горната вътрешна част, където има гънки, в които обикновено вредителите се крият. В зависимост от условията на съхранение сушените...
Съхранение и консервиране на рукола
Съхранение и консервиране на рукола
Руколата съдържа много витамин С, което я прави много полезна за организма. Когато хапвате рукола вие повишавате устойчивостта на организма...
Съхранение и консервиране на леща
Съхранение и консервиране на леща
може да ви спести много време. Просто отворете кутията, изплакнете за няколко минути и я добавете към вашето ястие. Съхранение на леща...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: