Съхранение на Моркови

Разгледай всички 74 подбрани съвети за съхранение на моркови в Готвач.бг.
Правилно съхранение на подправкиПравилно съхранение на подправки
им използване към различните ястия, но и с адекватното им съхранение. Основните правила при съхранение на подправките са да не ги оставяте...
Съхранение на печени чушкиСъхранение на печени чушки
1
Печените чушки можете да сложите за зимата във фризер или ако предпочитате, в буркани. За замразяване на чушки във фризера всичко, което ви...
Съхранение на бамяСъхранение на бамя
въздух и се връщат във фризера. Сушена бамя – Друг метод за съхранение на бамята е сушенето. Нанизва се на нанизи и се поставя на добре огрято от...
Съхранение на червено цвеклоСъхранение на червено цвекло
, неполивани и неторени непосредствено преди съхранението. За съхранение най-подходящ е плитък ровник. От външната страна главите се нареждат...
Съхранение на гроздеСъхранение на грозде
създадената специфична газова камера не се нарушава прекалено често, то тя може да издържи до края на март. Друг метод за съхранение на грозде у...
Съхранение на магданозСъхранение на магданоз
2
добавка в любимите ястия. Най-разпространеният начин за съхранение е сушенето. Преди сушенето магданозът се почиства от пожълтелите, завехнали и...
Съхранение на боровинкиСъхранение на боровинки
хладилник боровинките остават свежи около 2 седмици. Преди да приготвите боровинки за съхранение, трябва да отстраните тези, които са с леко...
Съхранение на зимнинаСъхранение на зимнина
, моркови, зеле, ябълки, круши, тиква, праз, лук, чесън), в големи глинени съдове (на зърнени, бобени култури)....
Съхранение на сушени плодовеСъхранение на сушени плодове
, особено горната вътрешна част, където има гънки, в които обикновено вредителите се крият. В зависимост от условията на съхранение сушените...
Съхранение на бобСъхранение на боб
Бобът е култура, оцеляла през хилядолетията. Тя е изиграла важна роля в изхранването на двата континента между Атлантическия и Тихия океан...
Съхранение и приготвяне на кестениСъхранение и приготвяне на кестени
Кестенът е подходящ за солени и за сладки ястия. Съществуват много различни технологии, по които може да бъде приготвен. За да си купите...
Съхранение и консервиране на тиквиСъхранение и консервиране на тикви
, по които много често се появява конденз. За по-дълго съхранение, замразяването или консервирането на тиквата може да ви позволи да я използвате...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: