Сьомга Рагу

Открий всички 74 подбрани съвети относно сьомга рагу в Готвач.бг.
Сьомга рагуСьомга рагуПоднесете порция сьомга рагу, поръсена с накълцан пресен магданоз....
Заешко рагуЗаешко рагуНакисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го нарязваме на порции и го запържваме в маслото...
Пролетно рагуПролетно рагуЗеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на колелца...
Ирландско рагуИрландско рагуРагуто се сервира, като във всяка порция се добавят пържени картофи. Сервира се горещо, като се поръсва със ситно нарязан магданоз....
Зеленчуково рагуЗеленчуково рагуМорковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри. Зехтинът се загрява и в него се запържват последователно...
Свинско рагуСвинско рагуОбикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и пипер...
Телешко рагуТелешко рагуИзпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината. Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете. Изпържете, налейте...
Будапещенско рагуБудапещенско рагуНарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване. Прибавете месото и го запечатайте...
Овнешко рагуОвнешко рагуПоднесете овнешкото рагу със ситно нарязан магданоз или копър....
Рагу от гъбиРагу от гъбиСлед като оризът попие течността, рагуто от гъби се оттегля от огъня и се наръсва със счукан черен пипер и ситно нарязан магданоз....
Свинско рагу супаСвинско рагу супаОбелват се и се нарязват картофите, лукът и морковите. Нарязва се зелето и магданозът. Всичко се слага в тенджера под налягане. Долива се с...
Рагу с чушкиРагу с чушкиУкрасявате рагуто със сметана и наситен магданоз....

Рейтинг

3.6
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: