Сьомга Рагу

Открий всички 53 подбрани съвети относно сьомга рагу в Готвач.бг.
Сьомга рагу
Сьомга рагу
1
черен пипер и прибавете рибните филета. Оставете да къкри на котлона, докато течността се редуцира. Поднесете порция сьомга рагу, поръсена ...
Зеленчуково рагу
Зеленчуково рагу
Морковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри. Зехтинът се загрява и в него се запържват...
Ирландско рагу
Ирландско рагу
, нарязват се на резени и се запържват в смес от останалия зехтин с маслото. Рагуто се сервира, като във всяка порция се добавят пържени картофи. ...
Пролетно рагу
Пролетно рагу
Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на...
Телешко рагу
Телешко рагу
Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината. Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете. Изпържете...
Овнешко рагу
Овнешко рагу
пълно омекване. Поднесете овнешкото рагу със ситно нарязан магданоз или копър....
Свинско рагу
Свинско рагу
Обикновено това ястие се прави след като се заколи прасето. Щом месото му престои един ден, се нарязва на парчета, които се посоляват със сол и...
Заешко рагу
Заешко рагу
Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го нарязваме на порции и го запържваме в...
Будапещенско рагу
Будапещенско рагу
Нарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване. Прибавете месото и го...
Рагу от гъби
Рагу от гъби
на съвсем слаб огън двадесетина минути. След като оризът попие течността, рагуто от гъби се оттегля от огъня и се наръсва със счукан черен пипер и ...
Италианско рагу от скумрия
Италианско рагу от скумрия
готвят още 2 минути. Добавя се солта. Хлябът се запича до златисто на фурна. Във всяка чиния се слага по една филийка хляб и се залива с рагуто. ...
Телешко рагу с фетучини
Телешко рагу с фетучини
Месото се реже на кубчета и се запържва в смес от зехтин и 30 г краве масло. Оставя се на тих огън 30 минути, докато се изпари течността...

Рейтинг

3.6
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: