Сьомга по Италиански

Прегледай всички 18 кулинарни идеи за сьомга по италиански в Готвач.бг.
Сьомга по италиански
Сьомга по италиански
Накиснете сьомгата в зехтина, оцета, лимоновия сок, пресования чесън, черния пипер, чилито и сол на вкус. Оставете да престои така в...
Италианска каравела от сьомга
Италианска каравела от сьомга
Солта, захарта, настърганата кора от всички цитрусови плодове, кориандърът, джинът и нарязаният на ситно копър се смесват. Филето се слага...
Италиански кроасани
Италиански кроасани
забелязват отделните пластове на бутертестото, докато при тези италиански кроасани тестото е много по-плътно, няма отвътре шупли и са по плътни...
Италиански Брускети
Италиански Брускети
2
остане мека. Върху всяка филийка сложете от доматената смес и поднесете италианските брускети....
Италиански щрудел
Италиански щрудел
тава и пригответе още едно такова руло. Сложете италианския коледен щрудел да се пече в загряна фурна за около 20 минути. Консумирайте щрудела ...
Италиански кюфтенца
Италиански кюфтенца
4
Смесете каймата с настъргания лук, чесъна, галетата, маслините и ригана, магданоза. Подправете на вкус със сол и черен пипер. Оформете малки...
Италиански питки
Италиански питки
1
Маята се размива заедно със захарта в топлата вода. Покрива се и се изчаква около 5 - 10 минути до образуването на мехурчета. Пресятото брашно...
Италианско руло
Италианско руло
Застелете форма за терин с домакинска хартия. Разкъсайте печените чушки през средата и облепете стените на терина, както и основата. Нарежете...
Италианско Минестроне
Италианско Минестроне
Чесънът се пресова, а зеленчуците и бекона нарежете. Зеленчуците запържете в 3 с.л. зехтин. Добавете бекон, лук, чесън, розмарин и мащерка и...
Италианска фарината
Италианска фарината
В хладка вода се сипва солта и постепенно се добавя брашното и розмаринът. Разбърква се добре до получаване на гладко тесто. Покрива се и се...
Италианска пица
Италианска пица
1
Размийте маята в топлата вода. Пресейте брашното върху кухненския плот и направете кладенче в средата. Излейте в нея маята с малко топла вода...
Италианска кростата
Италианска кростата
Размекнатото масло и захарта се разбиват много добре. Правим кладенче в брашното и чукваме яйцето, разбъркваме и постепенно прибавяме и...

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: