С кой зехтин да готвим

Разгледай всички 12 авторски предложения относно с кой зехтин да готвим в Готвач.бг.
Кога и как да готвим със зехтин
Кога и как да готвим със зехтин
1
загубата на ефективността. Освен това се образуват вредни за организма вещества. Когато готвите със зехтин, трябва да знаете, че не по...
Може ли да се готви със зехтин?
Може ли да се готви със зехтин?
-прости думи означава, че при зехтина има значително по-нисък шанс от появата на канцерогенни продукти. При пържене със зехтин не се образуват...
Кой ще е българският професионален готвач №1?
Кой ще е българският професионален готвач №1?
Кой българин ще ни представи на най-престижното състезание за професионални готвачи в света? От 6 до 9 ноември по време на 13-ото издание...
Зехтин
Зехтин
2
. Препоръчително е да го използваме най-вече за салати. Ако решим да готвим със зехтин трябва да използваме пак чист зехтин, но с ...
Учени: Ето защо трябва да готвите с повече зехтин!
Учени: Ето защо трябва да готвите с повече зехтин!
приемат от организма. Според изследването се извличат и повече изомери на съответния полифенол или каротеноид, а те са силни антиоксиданти. Затова ...
Кой шоколад е здравословен и кой не?
Кой шоколад е здравословен и кой не?
Шоколадът, макар и със спорна репутация относно здравословното си действие, е любим на всички нас. Освен че има големи количества захар...
Кой плод какво лекува?
Кой плод какво лекува?
Черна боровинка Листата и плодовете на черната боровинка помагат при бронхит и стомашно-чревни разтройства. Къпина Отвара от млади...
Как да готвим бамбук
Как да готвим бамбук
смесват и се добавят към каймата. Полученото се слага в хладилника за 2 часа. Месото се оформя като кюфтета. Готви се на пара за 8 мин...
Как да готвим миди
Как да готвим миди
нарязания на ситно лайм. Всичко се готви още 3 минути и се добавя сиренето. Ястието се приготвя още 5 минути, като се бърка непрекъснато и се ...
Кой хляб е полезен?
Кой хляб е полезен?
Първото нещо, което човек прави, започвайки диета или преминавайки към по-здравословен начин на живот, е изключването на тестените изделия от...
Кой е измислил локума?
Кой е измислил локума?
1
може да се консумира и директно, защото пред вкуса му никой не може да остане равнодушен. Но на кого да благодарим за вкусния локум, кой е...
Пържене със зехтин
Пържене със зехтин
8
150 милилитра зехтин. Зехтинът е най-мазното от всички растителни масла. Молекулите на мастните киселини в зехтина са по-големи, ...

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: