Тамян Кадене

Прегледай всички 12 избрани предложения за тамян кадене в Готвач.бг.
ТамянТамянНаричан “божествени сълзи ”, тамянът е едно от най-древните средства за кадене, което остава непроменено и до днес....
Босвелия - всички ползи от Индийския тамянБосвелия - всички ползи от Индийския тамянЕто какво представлява Босвелия (Индийски тамян) и за какво се използва....
Сладко кадифеСладко кадифеПриготвяне на блата: Яйцата се разбъркват със захарта. След това добавяме брашното, в което сме сложили бакпулвера. Накрая и ванилията. Всичко това...
Къде се продава бял тамян?Къде се продава бял тамян?Но тамянът, който се продава там не е особено подходящ за лечение, защото не е пречистен....
За какво се използва белият тамян?За какво се използва белият тамян?Специалистите препоръчват бял тамян особено при възпалени бъбреци....
Кадън-буванКадън-буванЗа по-ефектно поднасяне, може да оваляте напоените Кадън-буван в малко кокосови стърготини и да ги поднесете в хартиени кошнички....
Бонбони червено кадифеБонбони червено кадифеНатрошете домашните бисквити червено кадифе на ситно. Оставете малка част за овалване....
Кекс Шоколадово КадифеКекс Шоколадово КадифеТози Кекс Шоколадово Кадифе наистина има кадифена структура....
Торта Малиново КадифеТорта Малиново КадифеПо принцип истинската торта Червено кадифе е наречена така поради леко червеникавият оттенък получаваш се от реакцията между какаото и содата бикарбонат...
Торта морско кадифеТорта морско кадифе1. Маслото със стайна температура се разбива със захарта до пухкава смес. 2. Яйцата се прибавят едно по едно, като след всяко се разбива добре...
Коктейл Сметаново кадифеКоктейл Сметаново кадифеЛикьорът с кафе и ликьорът Коантро се смесват и се оставят за 10 минути. Добавя се конякът. Накрая се добавя сметаната и, без да се разбърква,...
Коктейл Златно кадифеКоктейл Златно кадифеВ чаши за шампанско се налива бирата, допълва се със сока от ананас, без да се разбърква. Най-накрая се слага охладеното шампанско. Коктейлът...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: