Тарт Татен с Ябълки

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно тарт татен с ябълки в Готвач.бг.
Тарт татен с ябълкиТарт татен с ябълкиПриготвяме си купа със студена вода и лимонов сок за ябълките....
Неустоим Тарт Татен с ябълкиНеустоим Тарт Татен с ябълкиОбелените, изчистени и нарязани на четвъртинки ябълки се нареждат върху маслото със захарта и се загряват до получаване на хубав карамел....
Кайсиев тарт татенКайсиев тарт татенМаслото се разтопява, без да кипва. Млякото се смесва с яйцето и маслото и се разбърква. Брашното се смесва с бакпулвера и 1 супена лъжица захар....
Тарт Татен с ябълки, орехи и стафидиТарт Татен с ябълки, орехи и стафидиПодгответе ябълките: а) измийте ги и ги обелете....
Тарт Татен с ягодиТарт Татен с ягодиИзточник: GoodFood Забележка: Този сладкиш далеч не е оригинален Тарт Татен, който по принцип е с круши и който всички ние правим....
Тарт татен с прасковиТарт татен с прасковиБрашното се смесва със захарта и солта, добавя се нарязаното на парчета масло и се реже с нож до образуване на трохи. Добавя се яйцето и виното...
Тарт татен с крушиТарт татен с крушиКрушите се обелват, разрязват се на половинки и се отстранява сърцевината. Една трета от захарта се карамелизира с лимоновия сок до златисто....
Тарт Татен с ябълки, круши и бутер тестоТарт Татен с ябълки, круши и бутер тестоЯбълките и крушите се режат на четвъртинки, без да се белят, и се почистват от семките и дръжките....
Френски ябълков сладкиш Тарт Татен (Tarte Tatin)Френски ябълков сладкиш Тарт Татен (Tarte Tatin)Обелваме ябълките и ги нарязваме на осминки. В тавичка, в която ще печем тарта, слагаме захарта да се карамелизира....
Тарт Татен с червен лукТарт Татен с червен лукКогато тарта е готов, го обърнете в подходяща чиния за сервиране и поръсете с натрошено козе сирене....
Тарт Татен с моцарела, стафиди и крушаТарт Татен с моцарела, стафиди и крушаРозмаринът се наситнява и заедно със студеното масло, нарязано на парчета, се обърква с пресятото брашно, солта и захарта и с ръце всичко се прави...
Ябълков тартЯбълков тартРендосаните ябълки се смесват със захарта и канелата и се сваряват за около 10 минути и се оставя да изстине....

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: