Тас Кебап по Турски

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за тас кебап по турски в Готвач.бг.
Тас-кебап
Тас-кебап
Първо се сварява месото (в тенджерата под налягане 30-40 мин). Задушават се лукът, морковите и гъбите почти до готовност. Прибавя се месото на...
Тас кебап
Тас кебап
1
. Когато месото омекне, прибавяте черния пипер, бахара и виното. Готовото ястие трябва да остане на мазнина. Поднасяте кебапа поръсен със ситно ...
Тас Кебап с Ориз
Тас Кебап с Ориз
Месото запържваме в растителната мазнина до порозовяване. Добавяме лука и пържим, докато омекне. Към това добавяме брашното и сухите подправки...
Тас кебап с манатарки
Тас кебап с манатарки
тас кебапа на слаб огън 10-15 минути. Сервираме тас кебапа, гарниран с кисели краставички....
Арменски тас кебап
Арменски тас кебап
около 40 мин. до готовност на ориза. Преди сервиране на тас кебапа отстранете внимателно купата, така че свинското да остане в средата на ...
Класически тас кебап
Класически тас кебап
кърпа и капака за да се задуши и абсорбира водата напълно. Сервирайте тас кебапа, като ориза поставите в средата на чиния за сервиране, а ...
Вкусен тас кебап
Вкусен тас кебап
7
Нарежете месото на малки хапки и в сгорещено олио го запечатайте от всички страни. Нарежете лука, моркова и чесъна и заедно с дафиновия лист ги...
Тас кебап по македонски
Тас кебап по македонски
Месото се нарязва на порционни парчета по 25 - 30 г. Посолява се, поръсва се с част от черния пипер и бахар (едро смлени или счукани) и леко се...
Тас кебап с пилешко
Тас кебап с пилешко
2
Нарежете пилешкото на парчета и накълцайте лука и моркова. Загрейте мазнина в съд с широко дъно и сложете пилешкото да се запържи. След него...
Тас кебап с картофи
Тас кебап с картофи
Пригответе всички продукти: • нарежете картофите на едри кубчета; • морковите нарежете на шайби, чушките също нарежете на средно големи парчета...
Тас кебап със свинско
Тас кебап със свинско
4
Месото се обезкостява, надребнява и запържва в мазнината заедно със скълцания лук. Когато лукът промени цвета си, се слагат малко по малко...
Агнешки тас кебап
Агнешки тас кебап
Агнешкото месо се нарязва на ситно и се смесва с лука, който също е нарязан на ситно. Добавя се сол, черен пипер и бахар и се оставя да стои на...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: