Телешка Глава

Разгледай всички 74 избрани предложения за телешка глава в Готвач.бг.
Саздърма от телешка главаСаздърма от телешка главаТелешката глава с помощта на сатър начепкайте на късове, които да могат да влезнат в тенджерата под налягане....
Телешка глава в шкембеТелешка глава в шкембеИзчистете и измийте добре телешката глава и шкембето и ги натрийте със сол и черен пипер....
Супа от телешка главаСупа от телешка главаРазсичате телешката глава на 3-4 парчета, заливате ги със студена вода и слагате да се варят. Щом водата заври, посолявате....
Телешка глава, печена в шкембеТелешка глава, печена в шкембеМесото от телешка глава се накъсва на парчета, прибавя се към него маслото, сол, червен и черния пипер, кимиона и скълцани на ситно 2 скилидки чесън...
Пълнена телешка глава на фурнаПълнена телешка глава на фурнаСлагаме главата в шкембето, така че гладката му страна да остане отвътре. В устата и около главата слагаме от сместа и зашиваме шкембето....
Старовремска супа от телешка главаСтаровремска супа от телешка главаСварете главата и я обезкостете. Запържете нарязаната ситно шунка в сгорещена мазнина заедно със скълцания лук и корените. Добавете месото....
Телешка глава, език и шкембе в гювечетаТелешка глава, език и шкембе в гювечетаПочистете и измийте хубаво телешката глава, езика и шкембето....
Печена свинска главаПечена свинска главаСвинската глава се разполовява на две части и се измива с топла течаща вода много добре....
Пача от свинска главаПача от свинска глава
Измиваме и нарязваме всички месни съставки и ги сипваме заедно с костите и сухожилията в тенджера. Нарязваме лука, корените за супа (без морковите...
Агнешка глава на фурнаАгнешка глава на фурнаГлавичките се почистват, измиват и посоляват. Нареждат се в тавичка. Лукът се нарязва на полумесеци и се нарежда в тавата около агнешките главички...
Свинска Глава в БурканиСвинска Глава в БурканиРазцепете свинските глави на четири части. В голяма тенджера сложете парчетата и облейте с вода....
Пастет от свинска главаПастет от свинска главаПърво преглеждам свинските глави за наличие на косми, ако има такива, ги пърля с горелка, остъргвам с нож и накисвам в тенджера с топла вода (някой...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 0
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: