Телешка Кайзер Пастърма

Разгледай всички 24 избрани предложения за телешка кайзер пастърма в Готвач.бг.
Кайзер Пастърма
Кайзер Пастърма
1
- правите с конец ушенца на пастърмите и закачате да се ветреят. Има вариант за сушене на пастърмата в хладилник....
Кростини с кайзер пастърма
Кростини с кайзер пастърма
, като обгръщам домата с резен пастърма. Между тях съм поставила резенче/ по-скоро люспа/ чесън. Забождам ги с парти шиш, като между парченцата...
Домашна кайзер пастърма
Домашна кайзер пастърма
10
. След това го поставяте в марлена торба, за да се предпази от набези на мухи. Домашната кайзер пастърма е готова за консумация след около 10 ...
Телешка пастърма
Телешка пастърма
3
. Промушете в единия край на всяко парче месо дебела връв и провесете пастърмата на проветриво място. Критерии за готовата телешка ...
Кайзер омлет
Кайзер омлет
Жълтъците се разделят от белтъците. Белтъците се разбиват на пяна, жълтъците се бият до побеляване със захарта и ванилията. Смесват се и се...
Кайзер Земели
Кайзер Земели
В част от пресятото брашно се поставят маята, захарта и солта. Разбърква се с лъжица хубаво. След това се прави кладенче и там се изсипва...
Кайзер кавърма
Кайзер кавърма
Почистете месото от ципите и го оформете на парчета с продълговата форма. Посолете и поръсете обилно с червен пипер. Така приготвените...
Торта Кайзер
Торта Кайзер
1
Разбийте на слаб котлона на водна баня жълтъците на яйцата с половината захар. Щом побелее, снемете от котлона. Разбийте белтъците на твърд...
Немски кайзер питки
Немски кайзер питки
Маята и захарта се разтварят в прясното мляко. Брашното се пресява и в средата се прави кладенче. В него се сипват яйцето, солта, маята и маслото...
Пастърма от телешко сърце
Пастърма от телешко сърце
се лишите от набезите на някои птици, чакате около 7-8 дни. И имате невероятно вкусна пастърма на сууупер цена!...
Пастърма от телешко месо
Пастърма от телешко месо
5
с подправката за пастърма с помощта на четка. За подправката смесете червения пипер с всички останали подправки, с пресования чесън...
Пастърма от телешки сърца
Пастърма от телешки сърца
. Окачва се на конец да съхне 3 – 4 седмици на прохладно място. След това се прибира пастърмата в торбички в хладилника....

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: