Кайзер Пастърма

Кайзер Пастърма

1

- правите с конец ушенца на пастърмите и закачате да се ветреят. Има вариант за сушене на пастърмата в хладилник....

1

Телешка Кайзер Пастърма

Разгледай всички 24 избрани предложения за телешка кайзер пастърма в Готвач.бг.
Кростини с кайзер пастърма

Кростини с кайзер пастърма

, като обгръщам домата с резен пастърма. Между тях съм поставила резенче/ по-скоро люспа/ чесън. Забождам ги с парти шиш, като между парченцата...

Домашна кайзер пастърма

Домашна кайзер пастърма

10

. След това го поставяте в марлена торба, за да се предпази от набези на мухи. Домашната кайзер пастърма е готова за консумация след около 10 дена....

Телешка пастърма

Телешка пастърма

3

. Промушете в единия край на всяко парче месо дебела връв и провесете пастърмата на проветриво място. Критерии за готовата телешка пастърма е промяната на цвета й. Тази пастърма издържа в хладилник в плик до 4-5 месеца....

Кайзер омлет

Кайзер омлет

Жълтъците се разделят от белтъците. Белтъците се разбиват на пяна, жълтъците се бият до побеляване със захарта и ванилията. Смесват се и се...

Торта Кайзер

Торта Кайзер

1

Разбийте на слаб котлона на водна баня жълтъците на яйцата с половината захар. Щом побелее, снемете от котлона. Разбийте белтъците на твърд...

Кайзер кавърма

Кайзер кавърма

Почистете месото от ципите и го оформете на парчета с продълговата форма. Посолете и поръсете обилно с червен пипер. Така приготвените...

Кайзер Земели

Кайзер Земели

В част от пресятото брашно се поставят маята, захарта и солта. Разбърква се с лъжица хубаво. След това се прави кладенче и там се изсипва...

Немски кайзер питки

Немски кайзер питки

Маята и захарта се разтварят в прясното мляко. Брашното се пресява и в средата се прави кладенче. В него се сипват яйцето, солта, маята и маслото...

Пастърма от телешко сърце

Пастърма от телешко сърце

се лишите от набезите на някои птици, чакате около 7-8 дни. И имате невероятно вкусна пастърма на сууупер цена!...

Пастърма от телешко месо

Пастърма от телешко месо

5

с подправката за пастърма с помощта на четка. За подправката смесете червения пипер с всички останали подправки, с пресования чесън...

Пастърма от телешки сърца

Пастърма от телешки сърца

. Окачва се на конец да съхне 3 – 4 седмици на прохладно място. След това се прибира пастърмата в торбички в хладилника....

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: