Телешка Пастърма

Прегледай всички 36 избрани предложения за телешка пастърма в Готвач.бг.
Телешка пастърма
Телешка пастърма
3
. Промушете в единия край на всяко парче месо дебела връв и провесете пастърмата на проветриво място. Критерии за готовата телешка ...
Пастърма от телешко сърце
Пастърма от телешко сърце
се лишите от набезите на някои птици, чакате около 7-8 дни. И имате невероятно вкусна пастърма на сууупер цена!...
Пастърма от телешко месо
Пастърма от телешко месо
5
телешко с подправката за пастърма с помощта на четка. За подправката за телешка пастърма смесете червения пипер с всички ...
Пастърма от телешки сърца
Пастърма от телешки сърца
. Окачва се на конец да съхне 3 – 4 седмици на прохладно място. След това се прибира пастърмата в торбички в хладилника....
Пастърма
Пастърма
26
обилно от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни с.л. червен пипер, 20 г сол, 2 г захар, 1...
Кайзер Пастърма
Кайзер Пастърма
1
- правите с конец ушенца на пастърмите и закачате да се ветреят. Има вариант за сушене на пастърмата в хладилник....
Пилешка пастърма
Пилешка пастърма
1
, след което се изважда, изплаква и подсушава отново. Подправките се свесват. Пилешката пастърма се овалва в тях. Края на всяко филенце се...
Домашна пастърма
Домашна пастърма
пуснало мръсна вода. Където има червеникаво по месото отново го посоляваме и го оставяме на хладно за около още 2 - 3 дни. Готовата пастърма ...
Конска пастърма
Конска пастърма
1
Изберете месо без кости, сухожилия и хрущяли, което се реже по дължината на мускула. Пригответе си дълбок съд и започнете да редите - ред морска...
Заешка пастърма
Заешка пастърма
1
на всяко парче порбодете с конец. Порвесете заешкото на сухо и проветриво място за около 4 дни. След това съхранявайте заешката пастърма в...
Свинска пастърма
Свинска пастърма
7
под дъска, върху която има тежест. След това отново се суши около 1 месец. След пресоването пастърмата се намазва с гъста каша, приготвена от...
Кростини с кайзер пастърма
Кростини с кайзер пастърма
, като обгръщам домата с резен пастърма. Между тях съм поставила резенче/ по-скоро люспа/ чесън. Забождам ги с парти шиш, като между парченцата...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: