Телешки Врат

Прегледай всички 52 подбрани съвети относно телешки врат в Готвач.бг.
Телешки врат, печен на фурнаТелешки врат, печен на фурна
1
минути. Канапето от зеленчуци може да се пасира за получаване на гъст вкусен сос. Печеният телешки врат се сервира тънко нарязан, посолен...
Свински вратСвински врат
5
Вземете свинския врат и добре го увийте с конец или канап, за да се получи стегнато равномерно широко руло. Смесете соевия сос и водката, виното...
Ветрило от свински вратВетрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края. Аз нарязах на 12 парчета...
Агнешки Врат със СпанакАгнешки Врат със Спанак
Месото се измива и се нарязва на парчета. Олиото се сгорещява и месото се задушава в него, докато се изпари водата и остане само на мазнина...
Свински врат на скараСвински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате...
Курбан от агнешки вратКурбан от агнешки врат
- лесна и вкусна. Вратът се измива добре и се слага в дълбока тенджера да се вари на тих огън поне няколко часа. Във водата се слагат двете...
Свински врат с глазураСвински врат с глазура
1
Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да...
Свински врат със зеленчуциСвински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и...
Свински врат с картофиСвински врат с картофи
2
. Махнете накрая фолиото и полейте пак със сос. Запечете за още 10-ина минути, за да хване отгоре коричка. Поднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....
Агнешка чорба от вратАгнешка чорба от врат
, доматен концентрат и червен пипер и запържвате малко, след това добавяте при месото с бульона добавете черен пипер и сол при нужда към вашата агнешка чорба от врат....
Яхния от агнешки вратЯхния от агнешки врат
Агнешкият врат се сварява, най-добре в тенджера под налягане за по бързо. Когато месото е готово - след около 90 минути, то се обезкостява...
Свински врат по бохемскиСвински врат по бохемски
Скилидите чесън се разполовяват, морковите и киселите краставички се нарязват на едри парчета. Месото се обезкостява. Правят се прорези и се...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 3
4 0
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: