Телешки Врат

Прегледай всички 51 подбрани съвети относно телешки врат в Готвач.бг.
Телешки врат, печен на фурна
Телешки врат, печен на фурна
минути. Канапето от зеленчуци може да се пасира за получаване на гъст вкусен сос. Печеният телешки врат се сервира тънко нарязан, ...
Свински врат
Свински врат
5
Вземете свинския врат и добре го увийте с конец или канап, за да се получи стегнато равномерно широко руло. Смесете соевия сос и водката, виното...
Ветрило от свински врат
Ветрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края. Аз нарязах на 12 парчета...
Агнешки Врат със Спанак
Агнешки Врат със Спанак
Месото се измива и се нарязва на парчета. Олиото се сгорещява и месото се задушава в него, докато се изпари водата и остане само на мазнина...
Свински врат с глазура
Свински врат с глазура
1
Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да...
Свински врат със зеленчуци
Свински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и...
Свински врат на скара
Свински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате...
Свински врат с картофи
Свински врат с картофи
2
. Махнете накрая фолиото и полейте пак със сос. Запечете за още 10-ина минути, за да хване отгоре коричка. Поднесете Свински врат с картофи, ...
Курбан от агнешки врат
Курбан от агнешки врат
- лесна и вкусна. Вратът се измива добре и се слага в дълбока тенджера да се вари на тих огън поне няколко часа. Във водата се слагат двете...
Агнешка чорба от врат
Агнешка чорба от врат
, доматен концентрат и червен пипер и запържвате малко, след това добавяте при месото с бульона добавете черен пипер и сол при нужда към вашата агнешка ...
Агнешки врат в гювеч
Агнешки врат в гювеч
Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер. Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко. Вадим и изсипваме в гювеча...
Яхния от агнешки врат
Яхния от агнешки врат
Агнешкият врат се сварява, най-добре в тенджера под налягане за по бързо. Когато месото е готово - след около 90 минути, то се обезкостява...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 3
4 0
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: