Телешки Гулаш

Прегледай всички 31 подбрани съвети относно телешки гулаш в Готвач.бг.
Сочен унгарски телешки гулаш
Сочен унгарски телешки гулаш
2
да заври и върнете месото и зеленчуците. Покрийте с капак и гответе на слаба температура около 1 -1 1/2 ч. При готовност нарежете копъра и сипете в ...
Гулаш от телешко месо
Гулаш от телешко месо
четвъртинки картофи и бульона. Към гулаша можем да прибавим и почистена и нарязана на ивички зелена чушка....
Телешки гулаш с червено вино
Телешки гулаш с червено вино
Телешкия гулаш произлиза от Унгария, характерното за него са присъствието на задължителните зеленчуци - лук и чесън, и дългото готвене. Една...
Лесен Телешки Гулаш с Гъби
Лесен Телешки Гулаш с Гъби
Нарязваме месото на хапки и го запържваме в олиото. Нарязваме лука и гъбите на едро и ги сипваме при месото. Запържваме още около 10 минути и...
Телешки гулаш с картофи
Телешки гулаш с картофи
Нарежете месото на кубчета, овкусете го със сол и черен пипер и го запечатайте на тиган в силно загрято олио. Когато страните придобият...
Телешки гулаш по италиански
Телешки гулаш по италиански
може да се приготви и с дребно нарязани картофи. Картофите се прибавят накрая, разбъркват се добре с телешкия гулаш и се държат похлупени 2 ...
Телешки гулаш със зелен фасул
Телешки гулаш със зелен фасул
Нарязваме месото на кубчета и го запържваме с 50 мл от зехтина. Добавяме и лука, предварително нарязан на ситно. Доливаме вода и оставяме на слаб...
Гулаш
Гулаш
3
Запържете до златисто наситнения лук. Оттеглете от огъня, добавете червения пипер, разбъркайте и прибавете нарязаното на средно малки кубчета...
Гулаш с телешко месо, домати и мащерка
Гулаш с телешко месо, домати и мащерка
Месото се измива, подсушава се и се нарязва на кубчета. Маслото се нарязва на парченца, слага се в стъклена тенджера за 1 минута. Месото се...
Партизански гулаш
Партизански гулаш
Месото се нарязва на кубчета и се запържва. Останалите продукти се добавят последователно и се запържват. Заливат се с вода и се вари до...
Гулаш Яхния
Гулаш Яхния
Телешкото месо се нарязва на късчета и се смесва с черния и червения пипер. Запържва се леко и се добавят нарязаният лук на филийки, чесъна и...
Джолан гулаш
Джолан гулаш
1
да къкри около 1, 5 часа. Щом месото е сготвено, овкусете със сол и пипер на вкус и разбъркайте със сметаната и магданоза. Може да поднесете Джолан ...

Рейтинг

3.3
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 1
2 2
1 1
Дай твоята оценка: