Телешки Джолан на Фурна

Разгледай всички 52 авторски предложения относно телешки джолан на фурна в Готвач.бг.
Телешки джолан със зеленчуци на фурна
Телешки джолан със зеленчуци на фурна
180 градуса фурна, като от време на време поливате месото със соса. Гответе ястието между 2 и 3 часа в зависимост от това дали харесвате...
Задушен телешки джолан
Задушен телешки джолан
Сварете джолана в подсолена вода, извадете го от бульона, обезкостете и го нарежете на дребни парчета. В сгорещено масло и малко бульон...
Варено от телешки джолан
Варено от телешки джолан
Месото се измива хубаво и се почиства от ципи и сухожилия. В голяма тенджера поставяме телешкото и добавяме студена вода, колкото да го...
Телешки джолан в гювеч
Телешки джолан в гювеч
около джолана. Налива се 1.5 ч.ч. вода. Гювечът се похлупва и се слага във фурната. Пече се 90 минути на 200 градуса. След като е готов, ...
Телешки джолан в гърне
Телешки джолан в гърне
зърната бахар. Посолете на вкус и залейте с червеното вино и водата. Запечатайте капака на гювеча с обикновено тесто и печете поне 150-180 минути на ...
Телешки Джолан с Дюли
Телешки Джолан с Дюли
Джоланът се запържват за кратко в маслото и се залива с бульона (водата) и се вари един час. Месото от джолан е по-жилаво и му трябва по-дълга...
Чомлек с телешки джолан
Чомлек с телешки джолан
1
съд с капак. Посоляват се, добавя се растителната мазнина и се объркват. Слага се бялото вино. Пече се във фурната 4-4 1/2 часа на 150 градуса. ...
Супа от телешки джолан
Супа от телешки джолан
1
Измиваме джолана и го слагаме да се вари в студена вода, като прибавим и малко сол. Когато е готов го изваждаме и нарязваме на парчета и го...
Телешки джолан в сос
Телешки джолан в сос
2
извадите от фурната, махнете фолиото и оставете да се запече. Извадете ястието и отделете по-голяма част от зеленчуците с част от бульона...
Телешки джолан с бяло вино
Телешки джолан с бяло вино
Нарязваме телешкия джолан, овалваме парчетата в брашно и запържваме в сгорещеното масло. Прибавяме лука и чесъна, почистени и нарязани...
Телешки джолан в глинена тенджера
Телешки джолан в глинена тенджера
Режете парчетата джолан и накисвате за 3-4 ч. в студена вода. Изваждате го, изплаквате и нареждате парчетата в тенджерата заедно със зеленчуците...
Телешко, джолан и сармички
Телешко, джолан и сармички
чубрица. Заливаме с водата, завиваме с алуминиево фолио и поставяме капака. Поставяме в студена фурна, включваме на 200 градуса за 40 минути, след ...

Рейтинг

3.4
Общо 8 гласували
5 1
4 4
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: