Телешки Дюнер

Разгледай всички 37 кулинарни идеи за телешки дюнер в Готвач.бг.
Домашни дюнери с телешко месо
Домашни дюнери с телешко месо
. Всичко се разбърква с тел и с него се мажат питките. Слагат се и от останалите продукти и се завива дюнер....
Голям дюнер
Голям дюнер
10
топли, ги мажем с чеснов сос, поръсваме от пилешкото месо, пържени картофи, краставички и домати. Слагаме още малко от чесновия сос и завиваме дюнера....
Домашен дюнер
Домашен дюнер
10
Месото, накълцано на дребно с малко олио, се пече на фурна, като се разбърква от време на време. Преди да се извади от фурната се добавя лука...
Арабски дюнер
Арабски дюнер
4
карамелизираните лук и чесън, сложете резени домат, малко накълцано зеле, пържени картофки и полейте със соса. Завийте арабския дюнер и го ...
Дюнер питки
Дюнер питки
2
Замесва се меко тесто, като бакпулверът или содата се гасят в киселото мляко. Тестото се разделя на 8 топчици и тъй като е мекичко и леко лепне...
Пилешки дюнер
Пилешки дюнер
дюнер. Залейте пилешките жулиени с маринатата и разбъркайте добре, за да се покрие месото. Оставете няколко часа да се мариноват. При...
Диетичен дюнер
Диетичен дюнер
се намазват със слой от майонезената смес, след което се слагат и пилешкото месо. Завиват се като дюнери....
Дюнер кебап
Дюнер кебап
1
екмек на 4 части, запечете ги, за да се загреят питките и разпределете във всяка от телешкото и зеленчуците. Обикновено дюнер кебапа се залива с ...
Гръцки Дюнер с Гироси
Гръцки Дюнер с Гироси
Направете маринатата за месото, като разбъркате подправките със зехтина, меда, оцета и солта. Нарежете лука на тънки полумесеци. Хубаво...
Здравословен домашен дюнер
Здравословен домашен дюнер
сгъваме питката за да не изпадне плънката и е нашият здравословен дюнер е готов за консумация....
Лют сос за дюнер
Лют сос за дюнер
от мазнината, която месото за дюнера е пуснало при печенето, и разбъркайте добре. За още повече пикантност по желание добавете и чили сос на...
Домашни дюнери
Домашни дюнери
25
Накълцайте ситно пилешкото, поръсете го обилно със сол и черен пипер и след малко го запържете равномерно в тиган със сгорещено олио...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: