Телешки Език на Фурна

Разгледай всички 63 авторски предложения относно телешки език на фурна в Готвач.бг.
Телешки език с кашкавал на фурна
Телешки език с кашкавал на фурна
Сварете до готовност двата телешки езика и докато са топли, ги обелете. Нарежете ги на филийки с дебелина около 0.5 см и ги овкусете със сол и...
Телешки език с доматки на фурна
Телешки език с доматки на фурна
4
Сложете телешкия език заедно с оцета и подправките да се свари във вода. Може да използвате и тенджера под налягане. Готовият език се ...
Телешки език с хрян
Телешки език с хрян
настъргания хрян и черен пипер, сол на вкус. В средата на порционните чинийки слагаме от нарязания на филийки телешки език. Около него...
Желиран телешки език
Желиран телешки език
Измиваме хубаво телешкия език и сваряваме в подсолена вода. Изваждаме от водата (запазваме бульона от варенето) и като се охлади, обелваме...
Маринован телешки език
Маринован телешки език
1
Телешкият език се накисва в студена вода за около 12 часа, която е добре да се смени няколко пъти. Изкиснатият език се слага в дълбока ...
Задушен телешки език
Задушен телешки език
, моркови, чесън и целина, прибавяме доматеното пюре, пипера, солта, захарта и брашното. Към задушените зеленчуци прибавяме нарязания език, 250 ...
Телешки език пане
Телешки език пане
Езикът се сварява /за около 1 час/ в подсолена вода, която е овкусена с посочените подправки. След това се измива със студена вода и се...
Паниран телешки език
Паниран телешки език
Изчистете и измийте телешкия език и го сложете да се свари заедно с едро нарязаните зеленчуци. Обелете телешкия език и го ...
Телешки език с лук и картофи на фурна
Телешки език с лук и картофи на фурна
минути след завиране. 3 По желание може да сгъстите супата с малко брашно, разтворено в студена вода. Този телешки език на фурна ...
Телешки език с бял сос
Телешки език с бял сос
Сварете телешкия език добре в тенджерата под налягане за 50 минути. Във водата пуснете два дафинови листа, една лъжичка сол, зърна бахар и ...
Телешки език във винен сос
Телешки език във винен сос
Езикът се слага в закрит съд, добавят се нарязаният на едро лук, карамфилът и дафиновият лист. Залива се с виното, смесено със солта и...
Гъбена супа с телешки език
Гъбена супа с телешки език
1
Езикът се измива и се слага да ври в 8 ч.ч. вода. Морковите, лукът и целината се накълцват и се прибавят към езика. Сместа се подправя със...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: