Телешки Език с Масло и Гъби

Открий всички 20 избрани предложения относно телешки език с масло и гъби в Готвач.бг.
Задушен телешки език с гъби и масло
. бульон, захлупва се и се готви, докато се редуцира течността. Прибавя се нарязаният телешки език на порции, задушава за още 10 мин на ...
Телешки език в масло
1
разтопете маслото и в него запържете чесъна. Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер....
Ароматен телешки език в масло
Измийте и почистете добре телешкия език. Сварете в подсолена вода с дафинов лист. Разтопете маслото на тиган и прибавете ...
Език с Масло и Гъби
тиган поставяме маслото, разтапяме и прибавяме лука, леко да се запържи. Добавяме нарязания език и морковите, като оставяме да се задушат...
Телешки език с бяло вино и масло
Телешкият език се слага в тенджера под налягане с вода, заварява се и се отстранява пяната отгоре. Слага се сол, дафинов лист и едва тогава се...
Телешки език с плънка от гъби
В подсолена вода варим телешкия език заедно с моркова, целината и малко черен пипер. Когато омекне, се изважда и се обелва още горещ. В...
Телешки език със сос от гъби
Език: Измиваме телешкия език, слагаме го в тенджера, доливаме вода и подсоляваме. Добавяме измитите и почистени моркови, целината, ...
Телешко шкембе и език с гъби
тиган се разтопява маслото и в него се запържват езикът и шкембето, овкусени с черния пипер, солта и вегетата. Налива се гъбеният бульон, ...
Език в масло
2
поднасяне, поръсете с червен пипер. Поднесете с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб. Ако не желаете да запържвате, просто наредете ...
Телешки език пане
ненужното масло. Готовият паниран деликатес може да се поднесе върху канапе от зеленчуци....
Маринован телешки език
1
Телешкият език се накисва в студена вода за около 12 часа, която е добре да се смени няколко пъти. Изкиснатият език се слага в дълбока ...
Телешки език с хрян
настъргания хрян и черен пипер, сол на вкус. В средата на порционните чинийки слагаме от нарязания на филийки телешки език. Около него...

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 3
4 0
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: