Телешко бон Филе

Разгледай всички 74 кулинарни идеи за телешко бон филе в Готвач.бг.
Печено телешко бон филеПечено телешко бон филеСлед като се извади, се оставя да се охлади и се нарязва на филии, дебели 1.5 сантиметра....
Телешко бон филе със спанакТелешко бон филе със спанакНарязваме бонфилето на ивици и го запържваме за кратко в масло. Добавяме нарязания на ивици лук и овкусяваме със сол и черен пипер. Отделно обелваме...
Телешко бон филе със зеленчуциТелешко бон филе със зеленчуциМесото се нарязва на четири еднакви филии. Те се покриват с марината и се оставят да поемат от нея тридесетина минути....
Телешко бон филе на грил тиганТелешко бон филе на грил тиганНе е нужно те да се обработват с чук, тъй като бон филето е крехко. Чесънът се счуква и се смесва с останалите съставки за маринатата....
Пикантно бон филеПикантно бон филеДолейте виното и след като сосът поври известно време, извадете филето. Нарежете го на филийки, след като изстине....
Мариновано патешко бон филеМариновано патешко бон филеНарежете патешкото бон филе на филии. Изцедете сока от лаймовете и го излейте в блендер....
Мариновано пилешко бон филеМариновано пилешко бон филеВ получената смес мариновайте пилешкото бон филе поне за 12 часа в хладилник....
Панирано свинско бон филеПанирано свинско бон филеМесото се реже на тънки филийки, леко се начуква, подправя се със сол, черен пипер, чесън на прах, соев сос. Престоява 24 часа в хладилника. Панира...
Свинско бон филе печеноСвинско бон филе печеноВзема се 2 цели свински бон филета и се натъркват хубаво със сол и черен пипер....
Свинско бон филе със зеленчуциСвинско бон филе със зеленчуциДоливаме малко вода и задушаваме, след което добавяме нарязаното на средно големи кубчета бон филе и подправките пържим още малко и сваляме от огъня...
Пълнени пиперки с бон филеПълнени пиперки с бон филеИзбушваме чушките и ги пълним с бон филето, редим ги в намаслена тава и ги печем в силна фурна до запичане....
Патешко бон филе със зеленчуциПатешко бон филе със зеленчуциИзмиваме патешкото месо, нарязваме го на парчета и го оставяме да се отцеди от водата. В нагорещен тиган го запържваме хубаво за около 7-8 минути...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: