Телешко с Ориз по Китайски

Открий всички 32 авторски предложения за телешко с ориз по китайски в Готвач.бг.
Телешко по китайски
Телешко по китайски
, като раздрусвате редовно съда. Извадете изпърженото телешко и долейте още малко мазнина в тигана. Сложете да се запържи нарязания на тънки...
Ориз по китайски
Ориз по китайски
5
постепено отгоре и непрекъснато се бърка. Запържва се добре та ориза да не е сплъстен добавя се соев сос и малко сол и пилешкото месо. Разбърква ...
Зеленчуков ориз по китайски
Зеленчуков ориз по китайски
, добавяме сварения ориз, добавяме още мазнина и пържим до пълна готовност на ориза. Добавяме зеленчуковия бульон, след това и царевицата...
Пържен ориз по китайски
Пържен ориз по китайски
28
Оризът се сварява предварително. Изсипва се в предварително сгорещено олио. Пържи се десетина минути, като се бърка непрекъснато. Към ориза се...
Лесен китайски ориз
Лесен китайски ориз
. Правилото е, че съотношението ориз-вода трябва да е 1 към 3, но всеки сорт ориз е индивидуален. След като всичката вода се изпари, ...
Китайски ориз по кантонски
Китайски ориз по кантонски
1
Сварете ориза в 5 чаши вряща подсолена вода. Отцедете го и го оставете да изстине. Накълцайте лука, нарежете на дребно салама и шунката и ги...
Пържен ориз не по китайски
Пържен ориз не по китайски
4
Оризът се измива и сварява в подсолена вода. След като е готов се изцежда и се измива със студена вода. В тенджера се слага зехтин да загрее...
Пилешко с ориз по китайски
Пилешко с ориз по китайски
1
охладеният ориз и соевият сос. Разбърква се с вилица, за да попие оризът от соса, котлонът се намалява на минимум и сместа се готви 4 ...
Ориз със свинско по китайски
Ориз със свинско по китайски
след това отделяме на страна за момент. През това време слагаме ориза да се вари с вода - 1 към 3. В уок тиган запържваме лука и моркова, които...
Китайски Ориз с Пилешко Месо
Китайски Ориз с Пилешко Месо
Предварително сварете ориза за около 20 мин. Не трябва да е съвсем готов. Отцедете и оставете да изтине. Сварете и пилешкото месо и нарежете...
Ориз с яйца по китайски
Ориз с яйца по китайски
14
Сварете ориз около 10 – 12 мин, докато стане почти готов, но не и до пълна мекост. Отцедете ориза и го измийте със студена вода. Отново ...
Ориз с тиквички по китайски
Ориз с тиквички по китайски
3
зеленчуците, разбърква се и се поднася със соев сос. Получава са много красив на цвят ориз, който може да бъде самостоятелно ястие или да бъде ...

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 3
4 0
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка: